Langbroek, 22 oktober 2017. SVL speelde uit tegen De Merino's in Veenendaal in een spannende wedstrijd werd het een verdiende 1-1. SVL verdiende dit gelijke spel door de goede inzet vanaf begin tot het slot van de wedstrijd. De Merino's hadden al vier wedstrijden gespeeld waarvan 3 gewonnen en 1 verloren.

De 7e minuut kreeg werd Selçuk Albayrak aangespeeld maar zijn schot werd door de keeper van De Merino's gestopt. Maar in 11e minuut was de Merino's dicht bij een doelpunt bij een aanval geen het harde schot voorlangs. In de 20e minuut was De Merino's dicht bij een doelpunt, het was Danny Kuijer die de bal net nog kon aantikken zodat SVL er met een corner vanaf kwam. Martijn Verkerk maakte net buiten het strafschot gebied een overtreding, maar de vrij trap ging over. De 36e minuut had Selçuk Albayrak SVL gemakkelijk op 1-0 kunnen zetten uit een voorzet Willem Baaij was het maar voor het intikken, maar de kans werd gemist. De Merino's kwam in de 39e minuut op 1-0, de verdediging van SVL miste de voorzet waarop drie man net te kort kwamen. Met de stand 1-0 voor De Merino's werd er gerust, na de rust werden bij SVL gewisseld voor de geblesseerde Robin Janssen en de licht geblesseerde Martijn Verkerk kwamen in het veld Michel de Vaal en Anis el Makrini. In de 52 minuut loste Michel de Vaal van afstand een schot op het doel maar net schot werd gestopt door de keeper van De Merino's. Nog geen minuut later kopte Alex van Eem uit een voorzet van Walter Cremers net over. Maar in 55e minuut was een bal op maat van Willem Baaij naar Alex van Eem die gelijktijdig met de keeper van De Merino's bij de bal waren maar via de benen van Alex van Eem verdween de bal in het doel van De Merino's en was gelijk, 1-1. De 75e minuut werd Danny Kuijer gewisseld en kwam Aziz Salama het veld in. De 84e minuut was er nog een goede redding van Geert Willem Merkens. Bastin Hofman Kopte in de 89e minuut uit een corner net over en zo was de eindstand 1-1 en daar konden de twee partijen het mee eens zijn.

Opstelling SVL: Geert Willem Merkens, Rob van Eem, Roben Schenk, Bastin Hofman, Alex van Eem, Robin Janssen (Anis el Makrini), Danny Kuijer (Aziz Salama), Walter Cremers, Martijn Verkerk (Michel de Vaal), Selçuk Albayrak en Willem Baaij.

Aankomende zaterdag speelt SVL thuis tegen Montfoort om 14.30 uur.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha