Langbroek, 16 oktober 2016. SVL speelde uit tegen LRC en verloor kansloos gezien de tweede helft met 5-2. In de eerste helft speelde SVL zeer goed en kwam ook verdiend op een 1-0 voorsprong. Maar in de tweede helft had SVL niets in te brengen en werd bij vlagen over speelt. Ook moest SVL zonder de geblesseerde Rik van Leeuwen doen, Rik van Leeuwen zal de komende wedstrijden niet beschikbaar zijn.

In de 6e minuut was het Martijn Verkerk die uit een goede aanval rakelings over schoot. SVL zette LRC onder druk en dat leverde diversen kansen op maar geen doelpunten. De 20e minuut werd Rob van Eem hard tegen de grond gewerkt naar een aantal minuten kon hij toch weer verder. De 23e minuut was Willem Baaij dicht bij een doelpunt maar zijn schot ging hard over. Uit een aanval in de 37e minuut zette Martijn Verkerk goed door maar zijn schot werd door de keeper van LRC gestopt. De 39e minuut gaf Willem Baaij de bal voor en Martijn Verkerk schoot hem hard in de touwen en zo stond SVL verdiend met 1- 0 voor. Net voor de rust was het LRC die toch op gelijke hoogte kwam door een verdediging fout van SVL kon er gemakkelijk gescoord worden en stond het met de rust 1-1.

Na de rust kwam Mitchel de Vaal het veld in voor de licht geblesseerde Martijn Verkerk. Mitchel de Vaal schoot in 49e minuut rakelings over. In de 53e minuut een overtreding van Alex van Eem net buiten het strafschop gebied dus geel. De genomen vrije trap voor LRC werd onhoudbaar in geschoten Geert Willem Merkens had geen schijn van kans en stond het 2-1 voor LRC. LRC begon SVL onder druk te zetten en dat leidde in de 65e minuut tot 3-1. Bastin Hofman kreeg in de 71e minuut een gele kaart wegens onder uit halen van een speler. De 74e minuut werd het zelf 4-1 voor LRC. Na dit doelpunt werd Rob van Eem die geblesseerd was geraakt gewisseld en kwam Roben Schenk het veld in. In de 80e minuut werd Selcuk Albayrak gewisseld en kwam Aziz Salama het veld in. SVL kwam in de 83e minuut nog op 4-2 door omhaal schoot Roben Janssen de bal in het net. Maar in de 88e minuut werd het nog 5-2 voor LRC met deze uitslag zal SVL wel uit een ander vaatje moeten gaan tappen om in deze 1e klasse nog een goed figuur te kunnen bereiken.

Opstelling SVL: Geert Willem Merkens, Rob van Eem(Roben Schenk), Bastin Hofman, Danny Kuijer,Walter Cremers, Alex van Eem, Roben Janssen, Willem Baaij, Selcuk Albayrak(Aziz Salama), Martijn Verkerk(Mitchel de Vaal) en Anis Makrini.

Aankomende zaterdag speelt SVL thuis tegen Montfoort aanvang 14.30 uur.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha