Langbroek, 13 september 2021. Zaterdag 11-9 was het eindelijk zover; dé aftrap van het 60 jarig jubileumjaar. We vieren komend voetbalseizoen het 60ste jaar met een mooi jubileum logo. Deze werd onthuld bij de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal afgelopen zaterdag. Ook werden er vele activiteiten aangekondigd voor de komende maanden. Een FIFA toernooi, veteranenmiddag, jubileumkaarten, playbackshow aller tijden, jeugdkamp ed. We sluiten dit feestelijk jaar af met een voetvolleybal toernooi met als slot een groot feest.

Ook werden er mutsen, petten, paraplu’s, truien en t-shirts met het jubileum logo gepresenteerd. Dit zal later aangevuld worden met nog enkele artikelen. Iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal kan je deze artikelen kopen.

De prijswinnaars van de KNVB loterij konden die avond ook hun prijzen in ontvangst nemen. Deze loterij was landelijk en was georganiseerd door de KNVB, om de clubs na de coronatijd extra te steunen. Landelijk waren we nummer 3 van het aantal verkochte loten per club. Het blijkt maar weer hoe groot de betrokkenheid is van zo’n klein clubje als SVL!!!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha