Langbroek, 12 september 2021. Afgelopen zaterdag speelde SVL thuis tegen VRC uit Veenendaal het werd een 3-3 gelijke stand. Je kun wel zeggen met de hakken over de sloot. In de eerste helft speelde SVL zeer goed en kwam al heel snel op 1-0. De tweede helft was VRC de betere ploeg en die kwamen van een 2-1 achterstand op een 3-2 voorsprong. In de slotfase kon SVL de stand nog net op 3-3 brengen. Bij SVL waren weer aanwezig Jens van Doorn en Selcuk Albayrak die een halve wedstrijd hebben gespeeld. De aanvoerder Walter Cremers kon niet spelen was licht geblesseerd en ook was Bart Bruijne nog geblesseerd.

In de 8e minuut was het Jeff van de Bult die de corner die werd genomen door Willem Baaij hard in de het doel schoot en zo werd het al vroeg 1-0 voor SVL. In de 22e minuut schoot Ali Alkan uit een voorzet van Victor van de Bor maar net over. De 27e minuut werd het 2-0 uit weer een voorzet van Victor van de Bor tikte Ali Alkan de doel het doel van VRC. Het werd in de 39e minuut tegen de verhouding in 2-1 door een fout in de verdediging scoorde VRC beheerst de bal langs Matthijs Mocking die het nakijken had. De rust ging in met de stand 2-1 voor SVL, na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. De tweede helft was maar net begonnen of VRC kwam op gelijke hoogte, de spits van VRC omspeelde een verdediger en tikte de bal beheerst langs keeper Matthijs Mocking. In de 50e minuut was het Rik van Leeuwen die uit een voorzet van Freek van Wijk maar net over schoot. De 55e minuut werd het zelf 3-2 voor VRC weer niet goed verdedigen was daar de oorzaak van. SVL speelde niet goed in de tweede helft, het ging te rommelig. In deze fase werden er wissel toegepast en kwamen Selcuk Albayrak en Jens van Doorn het veld in voor Willem Baaij en Victor van de Bor. De 70 en 78e minuut kregen Jeff van de Bult en Bart van Lankeren geel van de scheidsrechter. In de 79e minuut werd er gewisseld en kwamen Glenn Linnebank en Timon Brandsen het veld in voor Bart van Lankeren en Kevin van Leeuwen. De 82e was er voor SVL een corner en de werd hard door Jorrit Fiegen ingekopt, en zo werd het toch nog 3-3 op de valreep. Aankomende zaterdag speelt SVL thuis om 14.30 uur tegen Soest Os.

Opstelling SVL; Matthijs Mocking, Jeff van de Bult, Dennis van de Weerd, Rik van Leeuwen, Kevin van Leeuwen (Glenn Linnebank), Freek van Wijk, Ali Alkan, Willem Baaij (Jens van Doorn), Victor van de Bor (Selcuk Albayrak), Jorrit Fiegen en Bart van Lankeren (Timon Brandsen).

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha