Cothen, 19 september 2017. Elk jaar zet OBS De Toermalijn uit Cothen zich in voor een goed doel. Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen leren dat het goed is om iets voor een ander te doen, zonder er iets voor terug te krijgen.

de CliniClowns

Dit jaar hielden wij een inzamelactie voor de CliniClowns. De CliniClowns laten zieke kinderen lachen, ontspannen en genieten. De actie was: Een ‘heitje voor een karweitje’ voor familie en vrienden.

Ambassadrice op school

Nadat er op 4 september een ambassadrice van de CliniClowns op school is geweest om de kinderen te vertellen over de CliniClowns, werd de kinderen gevraagd binnen hun directe omgeving een ‘heitje voor een karweitje’ uit te voeren. Met veel enthousiasme hebben de kinderen ‘karweitjes’ gedaan om veel geld in te zamelen. Iedereen heeft hierbij zijn steentje bijgedragen.

Mont Ventoux 

Vandaag konden wij dan ook een prachtig bedrag van € 776,80 overhandigen aan team Aalbertsen, die dit weekend voor de Cliniclowns de Mont Ventoux beklimmen en, samen met het door henzelf al opgehaalde geld, ons bedrag aan de CliniClowns schenken.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha