Langbroek, 21 december 2019. OBS Piet de Springer is deze Kerst omgetoverd in restaurant  'Pierre le Sauteur'. Omdat de school dit schooljaar 35 jaar bestaat, werden nu ook eens de ouders, de bewoners van het Dorpshuis en alle vrijwilligers in de watten te gelegd met een viergangendiner.

Het idee sloeg aan; binnen een paar dagen was 'Pierre le Sauteur' volgeboekt. Planningen werden gemaakt, recepten uitgezocht, karren vol boodschappen gehaald en de kinderen leerden hoe je mensen vriendelijk ontvangt en bedient. Afgelopen donderdag was het zover; de hele dag waren alle kinderen van groep 1 t/m 8 druk met het snijden van ingrediënten, het afmeten van hoeveelheden, het roeren in enorme pannen en het vouwen van servetten.

's Avonds stonden alle kinderen in zwart-witte kleding klaar om er een succes van te maken. Je zag de kinderen groeien. Wat waren zij, hun ouders en het team trots; het verliep vlekkeloos. Iedereen heeft genoten van een heerlijk diner. Dank aan alle kinderen, ouders, vrijwilligers en medewerkers van het Dorpshuis in Langbroek; zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Speciale dank aan Jumbo Langbroekseweg uit Wijk bij Duurstede voor deze geweldige sponsoringsactie.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha