Wijk bij Duurstede, 2 juli 2019. Afgelopen zaterdag vond alweer het 39ste Rabobank Schoolhockeytoernooi plaats. Hockeyvereniging Dorsteti organiseert dit jaarlijkse toernooi voor alle kinderen uit groep 5 tot en met 8 van alle Wijkse basisscholen. De teams bestaan allemaal uit zowel hockeyers maar ook niet-hockeyers. Voor hen is het een mooie gelegenheid om samen met vriendjes en vriendinnetjes kennis te maken met deze leuke sport.

Met kinderen van ’t Anker, De Horn, Het Palet, De Wegwijzer, De Werkschuit en De Windroos werd het weer een sportieve ochtend. Per groep werden de nummers 1, 2 en 3 beloond met een prachtige beker voor in de prijzenkast op school, maar alle kinderen kregen een verdiende medaille.

Naast de vele wedstrijden was er ook nog tijd voor gezelligheid. Alle teams konden tussen de wedstrijden door uitrusten met een pannenkoek en limonade of een rondje op het springkussen. De Rabobank, de teambegeleiders en de vele vrijwilligers hebben er voor gezorgd dat ook het 39ste toernooi weer een succes was.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha