Wijk bij Duurstede,  14 april 2021.  Op 15 maart stelde Marco Petri van dePCG fractie schriftelijke vragen aan het college inzake subsidieregeling vitaliteit.  Op 30 maart werden de vragen beantwoord en zijn te lezen op de website van de gemeente.

Toelichting

In de toelichting op de vragen is te lezen: 'De PCG fractie en velen anderen maken zich zorgen over de vitaliteit van de binnenstad en de dorpskernen nu de langdurige lockdowns en de gevolgen hiervan voor onze middenstand en horeca ernstige vormen aannemen. De vitaliteit staat onder druk. De PCG fractie is dan ook verheugd dat er de provincie heeft ingestemd met een zogenaamde subsidieregeling vitaliteit binnensteden/dorpskernen.

De PCG fractie heeft vanuit de gemeente hierover niets vernomen. De fractie hoopt dat deze subsidieregeling tot een financiële impuls om de vitaliteit een boost te geven'. 

Deze publicatie is 14 dagen te laat omdat dit onderwerp als niet afgedaan staat op de website van gemeente. In het vervolg zullen wij alle onderwerpen open klikken.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha