Wijk bij Duurstede, 30 juli 2021. De Eendjesrace wordt tijdens de Lekko dagen gehouden op 25 September 2021 op de Kromme Rijn, start bij het Walplantsoen 14.00 uur. Dan worden 5000 eendjes met rugnummers te water gelaten en de finish is bij de brug van de Nieuweweg, De race wordt begeleid door de Sea Lions die ervoor zorgdragen dat alle eendjes uit het water worden gehaald en kunnen worden geretourneerd naar de verhuurder. De rugnummers van de eenden zijn gekoppeld aan de nummers van de loten die worden verkocht, met deze loten zijn mooie prijzen te winnen, prijzen geschonken door de Wijkse middenstand en horeca.

Verkoop loten

De bestelling en aankoop van de loten kan vanwege Corona ook digitaal plaats vinden, ga naar site www.levefanum.lions.nl/eendjesrace. Nadat u heeft afgerekend ontvangt u de lotnummers in uw mail (soms in spam). De prijs van een lot is 2,50 euro en vanaf 5 loten of meer 2,00 euro per stuk. Bij de bestelling kunt u bij bron aangeven welke vereniging u wilt ondersteunen.

Doelen opbrengst

Betreffende deelnemende vereniging krijgt 1 euro per verkocht lot voor de eigen verenigingsactiviteiten. Gelden die verenigingen goed kunnen gebruiken. Van de restopbrengst organiseert Lions Levefanum een winterdiner voor ouderen in de gemeente Wijk bij Duurstede. Een traditie die hogelijk wordt gewaardeerd. Lions Levefanum is een gemengde club vrijwilligers die activiteiten organiseren waarmee doelen in de gemeente Wijk bij Duurstede worden ondersteund.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha