Wijk bij Duurstede, 31 december 2020. Nog een paar uur en dan komt er een eind aan een heel bijzonder jaar. Niemand had kunnen voorspellen hoe 2020 zou gaan verlopen. Het coronavirus heeft veel invloed gehad op ieders leven, zo ook in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. En dat heeft het nog steeds. Horeca-ondernemers moeten noodgedwongen hun deur dichthouden, veel winkels zijn gesloten. De zorg draait overuren en scholen zijn ook na de kerstvakantie nog gesloten.

Nog steeds goed gelezen!

Voor de redactie van ditiswijk.nl betekende de lockdown dat er geen wekelijkse open tafels konden worden gehouden. Hiermee waren we niet zo laagdrempelig toegankelijk als we graag willen zijn, ook niet voor onze vrijwilligers. We zijn heel blij met de grote betrokkenheid van onze lezers en vrijwilligers, die er samen voor zorgen dat ditiswijk.nl ondanks de coronacrises nog steeds heel goed gelezen wordt! 

Jaar in beeld

Voor het tiende jaar op rij hebben de fotografen van ditiswijk.nl een jaar in beeld samengesteld. Want ondanks dat er door corona veel activiteiten moesten worden geannuleerd, is er toch ook weer het nodige gebeurd in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek! We wensen iedereen veel kijkplezier en natuurlijk alle goeds voor 2021. Laten we ook in het nieuwe jaar vooral goed naar elkaar om blijven kijken. 

Bekijk hier het jaarverslag in beeld van 2020

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha