Wijk bij Duurstede, 3 oktober 2020. Wat zijn jonge mantelzorgers? Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot en met 24 jaar. Zij groeien op met familielid of vriend(in) met een langdurige lichamelijke, verstandelijke of psychische aandoening of met verslavingsproblematiek. Om deze jonge mantelzorgers in het zonnetje te zetten organiseren Steunpunt Mantelzorg en Jongerenwerk van Binding op zaterdag 17 oktober activiteiten. Er is ruimte voor plezier en ontspanning en voor het ontmoeten van andere jonge mantelzorgers.

Vanaf 8 jaar

Met de jonge mantelzorgers vanaf 8 jaar gaan we lekker chocolade fonduen. Weet jij al hoe heerlijk het smaakt als je koekjes, druiven, appels, bananen en rozijnen in de gesmolten chocolade doopt? Hmm, dat wordt smullen!!! Als we onze buiken volgegeten hebben gaan we met zijn allen ‘the Game’ spelen. Word jij de kampioen van het spel? Ga de strijd aan en wordt de winnaar van ‘the Game’! Van 11.30- 15.00 uur bij Binding (Steenstraat 14a). Jonge mantelzorgers hoeven niet te betalen voor deze activiteit. Geef je op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of door te bellen naar 06-51356609.

Vanaf 12 jaar

Jonge mantelzorgers vanaf 12 jaar mogen meedoen met een kickbox workshop gegeven door René Sports in Marienhoeve. Bij het kickboxen raken we niet elkaar, maar speciale kickbox-zakken. Ben je nieuwsgierig? Laat je uitdagen en doe mee! Na afloop eten we samen pizza bij Binding. Van 16.00 uur-17.00 uur kickboxen in Sportcomplex Marienhoeve (Lekdijk Oost 16, Wijk bij Duurstede). Vanaf 17.15 uur pizza eten bij Binding (Steenstraat 14a). Jonge mantelzorgers hoeven niet te betalen voor deze activiteit. Geef je op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of door te bellen naar 06-51356609.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha