Wijk bij Duurstede, 3 september 2021. Net voordat vanavond de zon onderging 20.02 uur vond er een aanrijding plaats tussen een motor en auto op de T-splitsing Lekdijk-West en Veerweg. De bestuurder van de (lichte) motor werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Voertuigen beschadigd

De auto liep schade op aan de linkervoorzijde tussen de voordeur en het voorwiel. De (lichte) motor liep schade op aan het voorwiel en stuur. De motor moest met ander vervoer worden verplaatst.

Hulpdiensten

De politie was als eerste hulpdienst ter plaatse gevolgd door een rapid responder. Een tweede politieauto volgde kort daarna waarna aan weerszijden van het ongeval de Lekdijk tijdelijk werd afgezet. De motorrijder was aanspreekbaar en kreeg een infuus met pijnstilling in afwachting van de ambulance. De geëmotioneerde bestuurster van de auto werd bijgestaan door een bekende om tot rust te komen.Na een kleine 10 minuten arriveerde een ambulance en een derde politievoertuig. Het verkeer werd vanaf het veer en beide zijden van de dijk door politie langs het ongeval geleid. De motorrijder werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Waar zijn pionnen op de weg voor?

De politie zette pionnen op de weg zodat auto’s (tijdelijk) op veilige afstand bleven staan. Enkele bestuurders stuurden hun motor tussen de pionnen door om toch hun weg te kunnen vervolgen.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha