Langbroek, 30 mei 2021. Op de Gooyerdijk werden vanmorgen enkele wielrenners afgesneden door een witte Audi stationwagen waardoor één van de wielrenners hard ten val kwam. De betrokken auto is niet gestopt na het voorval. De wielrenner werd naar het ziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek.

Druk op de Gooyerdijk

Het mooie weer lokt veel motorrijders, fietsers en wielrenners naar buiten. Doordat de politie en de ambulance de Gooyerdijk blokkeerden om de gewonde wielrenner te verzorgen ontstond er aan beide zijden een kleine opstopping. Niet iedereen bleek evenveel begrip te hebben voor de situatie er werd zelfs boos gereageerd wanneer de politie uitlegt dat men even moet wachten totdat de gewonde wielrenner in de ziekenauto ligt. De deuren van de ambulance waren nog niet dicht of de eerste fietsers passeerden lopend de ambulance.

Onderzoek

De politie nam verklaringen op van getuigen en betrokkenen en doet onderzoek naar het voorval. Op de vraag aan de politie of de Audi en wielrenner elkaar hadden geraakt was het antwoord: ‘Voor zover wij nu weten niet. Vooralsnog lijkt het dat de val is veroorzaakt door het afsnijden van de wielrenners door de witte Audi stationwagen’.

Politie zoekt getuigen

De roept getuigen op zich te melden: 'De Wielrenner is met ernstige letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie is opzoek naar de Audi en naar de bestuurder van de Audi en vraagt getuigen zich te melden. Bent u getuige geweest of heeft u beelden in bezit die iets met de aanrijding te maken hebben kunt u contact opnemen via 0900 8844. registratienummer: 2021165888'.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha