Aanrijding auto en fietsster op de SIngel in Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede, 24 maart 2020. Politie en ambulance rukten vanmorgen om 10.29 uur uit naar een aanrijding tussen een auto en fietsster op de Singel. De gevallen fietsster werd voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

T-splitsing

Op de T-splitsing Singel/Rijnstraat kwamen beiden met elkaar in aanrijding waardoor de fietsster op de voorruit van de auto kwam en vervolgens met haar gezicht op straat viel. Omstanders verleenden eerste hulp aan de fietsster en vingen de geƫmotioneerde bestuurster van de auto op. De politie zette met de auto en pionnen aan weerszijden de plaats van het ongeval af. Ook bij dit ongeval was te zien dat niet alle weggebruikers weten wat pionnen op de weg betekenen.

Ambulances

De ambulancebroeder van de als eerste ter plaatse zijnde sololance nam de zorg over van de burger hulpverleners. Zij konden toen meer afstand nemen ivm de corona omstandigheden. Nadat het slachtoffer nog een extra deken had gekregen werd een infuus ingebracht. Vlak voor het arriveren van de ambulance kwam ook de partner van het slachtoffer aan op de plaats van het ongeval. Het slachtoffer werd met een schepbrancard op de brancard gelegd en samen met haar partner naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha