Ik ben in 1958 in Den Helder geboren en woon sinds 1981 in Wijk bij Duurstede eerst in de Heul en nu in de Horden. Op 1 april 2012 ben ik na 35 jaar arbeid verplicht met pré-pensioen (Functioneel Leeftijds Ontslag) gegaan. Op dit moment houd ik mij dagelijks van huisuit bezig met de website, het maken van foto's en video's van al het nieuws in de kernen, Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede. 

In december 2008 ben ik gevraagd om aan tafel te schuiven om de plannen aan te horen van de initiatiefnemers van ditiswijk.nl en of ik een bijdrage kon leveren aan de nog te bouwen website. Vanaf die dag ben ik dagelijks, m.u.v. de vakanties, bezig met alles wat te maken heeft met dit medium. Sinds 9 december 2011 ben ik mede firmant van de VOF ditiswijk.nl en is de vrijwillige bijdrage omgezet naar een formele.

Ruim zes jaar volgde ik de lokale politiek door het bijwonen van voorbesprekingen en raadvergaderingen. In april 2017 zijn wij daar mee gestopt en volgen de politiek/gemeente alleen nog op afstand. Wanneer er aanleiding voor is stellen wij nog steeds vragen aan de gemeente en proberen via artikelen een beter inzicht te geven in de aangekaarte problematiek.

Buiten de eerder genoemde werkzaamheden doe ik een gedeelte van de administratie. De volledige administratie wordt door een trouwe vrijwilligster gedaan. Dagelijks kunt u mij tegenkomen op de fiets of rode scooter op weg naar een foto/video opdracht of verslag van een gebeurtenis.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha