Ik ben Nynke de Monchy, 48 jaar, getrouwd, drie kinderen en al jaren actief in de lokale journalistiek. Eerst werkte ik geruime tijd voor een traditionele huis-aan-huiskrant op papier. Daardoor heb ik met veel plaatsgenoten al kennis mogen maken. Nu schrijf ik al weer een tijd voor het beeldscherm. Een heel andere discipline, kan ik u zeggen. Maar wel één met ongekende mogelijkheden.

Ongekende mogelijkheden

Mijn fascinatie voor actualiteit en internet is groot. Het web biedt ongekende mogelijkheden als het gaat om informatievoorziening en interactie met andere mensen, in dit geval lezers. De afgelopen jaren heb ik mij hierin verdiept en met ditiswijk.nl ondervonden dat een digitaal portaal ook lokaal goed dienst kan doen. Ook het maatschappelijke karakter van onze onderneming vind ik mooi. De groep vrijwilligers groeit en langzaam maar zeker ontdekken Wijkenaren dat ook zij een actieve rol kunnen vervullen om het geheel steeds completer te maken. Ook mensen die elders wat minder makkelijk aan de slag komen. Dat is toch geweldig!

Communicatieadviseur

Naast het plezier dat ditiswijk.nl mij brengt werk ik als communicatieadviseur en hoofdredacteur voor zorggerelateerde organisaties.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha