Doeltreffend bereik

Ditiswijk.nl is een internetmedium dat zich richt op nieuws uit de gemeente Wijk bij Duurstede, te weten de kernen Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Het is een initiatief van een tweekoppige redactie die wordt bijgestaan door een kleine groep trouwe vrijwilligers. De redactie heeft een groot (online) netwerk en bereik:

  • Maandelijks 21.700 bezoekers op de website
  • Maandelijks 45.760 sessies
  • Maandelijks 74.500 paginaweergaven
  • Facebook: 8.361 volgers
  • Twitter: 2.482 volgers

Maatwerk

Ditiswijk.nl biedt maatwerk als het gaat om advertenties. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van het bereik van ditiswijk.nl om uw onderneming, activiteit, dienst of actie onder de aandacht te brengen. U maakt hiermee gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van internet en sociale media. Een wereld die continue in beweging is. Ditiswijk.nl volgt alle ontwikkelingen op de voet en speelt in op de actualiteit die steeds weer nieuwe mogelijkheden en kansen biedt.

Wijkse Meningen

In 2016 introduceerde ditiswijk.nl: Wijkse Meningen. Inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede beoordelen ondernemers, verenigingen en bedrijven en geven hun eerlijke mening in de vorm van hun mening op ditiswijk.nl. Waarom? Veel bedrijven en verenigingen worstelen met de rol van internet; is dit een bedreiging of biedt het juist kansen?

De beste en meest voordelige reclame is nog altijd mond-tot-mond reclame. Staat u achter uw product of dienst? Dan is er geen betere manier om uw klant te vragen dit aan anderen te vertellen! Het beste doet u dat op de plaats waar veel van uw (toekomstige) klanten komen. Bij voorkeur op een onafhankelijke, dus een geloofwaardige plek: ditiswijk.nl.

Vragen of meer weten?

Heeft u vragen over adverteren op ditiswijk.nl of wilt u deelnemen aan Wijkse Meningen? Mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha