Wijk bij Duurstede, 31 maart 2021. Het is geen grap, op 1 april wordt Diftar officieel ingevoerd in gemeente Wijk bij Duurstede. Ik heb de afgelopen maanden veel mensen gesproken, dat gaf veel inzicht en met alle vragen ben ik naar de raad gegaan. Daarop heb ik nog geen antwoord, maar daar bijt ik me in vast!

Omdat we een manier nodig hebben om samen Diftar te blijven monitoren hebben we besloten een meldpunt te lanceren. Op www.afvaloverlast.nl blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar kun je ook melding maken van overlast, onbeantwoorde vragen, foto's van situaties die niet door de beugel kunnen. Op deze wijze kunnen wij als één front sterk blijven staan richting de politiek. Samen zijn wij de oren en ogen van gemeente Wijk bij Duurstede. 

Natuurlijk is de bedoeling dat je alle problemen eerst meldt bij de gemeente, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar laat het ons ook weten! Zo staan we samen sterk.  

We hebben je hulp nodig! Wil jij helpen dit meldpunt onder de aandacht te brengen? Hier kun je de folder downloaden. Verspreid hem vooral in het netwerk. Laten we samen dit jaar benutten om alle zwakheden van dit systeem in Wijk bij Duurstede boven tafel te krijgen. Omdat dat beter is, voor iedereen. 

Groet,  Nynke Visser

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha