Wijk bij Duurstede, 21 oktober 2019. Yesss, het is gelukt! We hebben de gouden medaille mee naar Wijk bij Duurstede kunnen meenemen. Afgelopen weekend waren de Europees Kampioenschappen canicross en bikejoring in Chevetogne (België) in zeer barre omstandigheden. Het had dagenlang "non-stop" geregend waardoor het parcours op sommige plekken enorm glad en gevaarlijk was geworden. We zouden verschillende onderdelen daar gaan doen maar hebben gekozen voor onze eigen veiligheid en de veiligheid van onze honden. Dit heeft goed uitgepakt! Samen met race-monster Powerrr ben ik Europees Kampioen Canicross geworden in onze categorie.

Heel bijzonder wanneer bij de prijsuitreiking het volkslies dan voor ons klinkt. Vorig jaar tijdens het Wereld Kampioenschap in Polen won ik samen met Powerrr al de gouden medaille op het onderdeel bikejoring (fietsen met hond) en dit jaar dus weer een gouden medaille op het onderdeel canicross (hardlopen met de hond).

Uiteraard hebben we er keihard voor getraind en geleefd. Powerrr krijgt ook speciale zelfgemaakt herstelshakes en koekjes om beter te kunnen herstellen na alle trainingen en wedstrijden en een regelmatige sportmassage. Verder moet je dealen met de omstandigheden tijdens zo'n wedstrijd. Dit hebben we gedaan; met dit als resultaat. Hoe trots kun je zijn op je hond! Op naar de Europees Kampioenschappen 2020!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha