Wijk bij Duurstede, 20 februari 2018. Ook in wijk bij Duurstede worden niet alle misdaden opgelost. Er is eenvoudig geen mankracht om alle (kleine) criminaliteit op te lossen. Dit is niet alleen in Wijk bij Duurstede zo, maar is een landelijk probleem. Teveel aangiften blijven liggen. Dit is frustrerend voor degene die schade heeft geleden.

Schade De Horn

In december zijn er enkele ruiten bij De Horn ingegooid door drie jongens. Er waren kwalitatief goede camerabeelden gemaakt van deze gasten. In eerste instantie is dit niet opgepakt door de politie vanwege een te lage bezetting. De namen van de daders waren al snel bekend. Na een paar weken heeft de politie de zaak toch opgepakt.

Fiets kapotgetrapt

Een jaar geleden is de fiets van een leerling door enkele personen moedwillig gesloopt. Ook van dit incident zijn bruikbare beelden aan de politie overhandigd. Helaas is deze vernieling door de politie niet opgepakt. Het dossier is gesloten zonder onderzoek.

Jeugdjournaal

Deze fiets was van Stijn. Op dinsdagavond 20 februari heeft hij hier uitgebreid over verteld in het jeugdjournaal van 19.00 uur op NPO 3.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha