Wijk bij Duurstede, 24 mei 2021. Vrijdag 4 juni, rond het middaguur vindt er iets bijzonders plaats. Dan overhandigt Burgemeester Iris Meerts aan een van de bewoners het Ewoud en Elisabeth Gasthuis het eerste exemplaar van het nieuwe album van Boudewijn Hansen. “Alles wat ik voel”

Een prachtig album met elftal vrolijke, mooie en romantische liedjes. Treffend gearrangeerd door de Wijkse musicus Guido Hamerling en opgenomen met professionele muzikanten uit o.a. het Metropole orkest. Vakkundig afgerond in samenwerking met Bard Productions, ook deze stad. Al met al een echte Wijkse productie.

Nu is het bijzondere, van elk verkocht album gaat € 2.50 naar de artiestenpot van het E & E. Hiermee wordt het startsein gegeven van een unieke sponsor actie, want met de verkoop van het album wordt ook deze pot gesponsord. Hard nodig want door de vele bezuinigingen is deze kas vrijwel leeg. Daarom is er nauwelijks geld om “echte” artiesten in te huren. Voor de bewoners en artiesten een slechte zaak.

Boudewijn hoopt dat er wel duizend inwoners van Wijk bij Duurstede e.o. zijn prachtige album willen aanschaffen. Dat zou geweldig zijn, want dat geeft muzikale activiteiten voor de bewoners van het E & E Gasthuis een enorme impuls.

Daarna hoopt hij dat de vlam overslaat naar andere plaatsen. Nagevraagd vertelde hij: 'ik heb honderden keren opgetreden in zorgcentra door het hele land en zag deze potjes langzaam opdrogen'. Vele bewoners ontberen op die manier gezellige en zo belangrijke muzikale aandacht en artiesten die het ook niet breed hebben toch ook recht op “normaal” betaalt werk.

Via zijn website: www.boudewijnhansen.nl is de trailer te beluisteren en is het album als Mp3 of als fysieke cd te bestellen. De titel: “Alles wat ik voel” zegt al genoeg met o.a. zijn prachtige ode aan de Kromme Rijn streek in het liedje Licht & land. Uiteraard zal hij dan enkele nummers van dit nieuwe album te gehore brengen.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha