Naam: Wielinga advocatuur en mediation

Categorie: Juridisch

In het kort: Ik begeleid mensen in een emotionele fase van hun leven. Uit jarenlange proceservaring weet ik dat het belangrijk is om onnodige procedures te voorkomen.

Daarom heb ik mij gespecialiseerd als mediator en alle vereiste opleidingen op dat gebied gevolgd. Een noodzakelijke procedure ga ik niet uit de weg, maar overleg kan altijd.

Contact:

Wielinga advocatuur en mediation
Website: www.wielinga-advocatuur.nl
Tel: 0343-597995
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meningen van klantenPlaats uw mening
5.0/5 van 13 beoordelaars. ( 13 meningen.)
aanbeveling
  · 01-31-2020
Ik heb Michaëla ervaren als een vriendelijke, oplossingsgerichte mediator, die ook in de emotie de nuance bewaakt. Haar aanbevelingen getuigen van veel deskundigheid, tact en invoelingsvermogen.
Michaela is een top advocate.
Ze heeft mij echt super goed geholpen.
Ze heeft zich 100 % ingezet voor de zaak en als ik het niet meer zag zitten gaf zij mij weer hoop en moed om verder te gaan.
Als ik ooit weer een advocaat nodig mocht hebben dan zou ik weer naar Michaela Wielinga gaan.
Ik zou haar altijd aanbevelen.
Kortom een TOP advocate.
Michaela is een hele prettige en deskundige mediator die goed wee af te stemmen op wie ze aan tafel heeft. Ze heeft onze scheidingsproces goed gefaciliteerd waardoor we er samen goed uitgekomen zijn en een solide basis hebben om er samen voor onze kinderen te kunnen zijn.
Super
  · 09-16-2019
Mijn ervaring is dat Ik goede ervaring heb. Ze is een goede advocaat. Die mij goed heeft geholpen. Goede begeleiding. Alles netjes afgehandeld. Krijg vlot bericht. Super.wat ze betekent heeft v mijn rechtszaak. Raad het u aan. Vriendelijke groetjes, Joke.
Michaela heeft mij tweemaal geholpen met betrekking tot een zaak in de omgangsregeling van mijn kinderen na een scheiding, Michaela is een uitermate vakkundige vrouw, die zich voor de volle 100% inzet en met je meedenkt en altijd voor haar client(e) klaar staat, mocht ik in de toekomst weer een advocaat nodig hebben is zei de eerste op mijn lijstje
Aanbeveling
  · 06-11-2019
Michaela ingeschakeld als second opinion in een echtscheidingsmediation. Zij heeft mij prettig verrast met een gedegen analyse en scherpe, to-the-point aanbevelingen. Maakt maar wat ze toezegt. Zij bleek altijd goed bereikbaar. Haar notities zijn duidelijk.t. Deskundig en betrokken.
Ik kan haar van harte aanbevelen!
Aanbeveling
  · 06-06-2019
Michaela krijgt ook van mij alle 5 sterren. Zij weet zeer goed waar ze het over heeft,haar betrokkenheid is van hetzelfde niveau, ze is prettig in de omgang en ze declareert integer. Van harte aanbevolen.
Mening
  · 05-28-2019
Ze is deskundig en betrokken bij je verhaal. Ze staat voor dingen open en een luisterend oor. Kijkt goed na de mogelijkheden die haar te bieden heeft. Kan haar zeker aanbevelen
Aanbeveling
  · 01-26-2019
Michaela is prettig in de omgang, betrokken en tegelijk zakelijk. Ze is doortastend en handelt voortvarend. Ik kan Michaela van harte aanbevelen.
aanbeveling
  · 07-09-2018
Michaela heeft mij erg goed geholpen, ze is heel vriendelijk, betrokken, goed te bereiken, snel en zeer deskundig!
Ik kan haar iedereen aanbevelen!
Plaats uw mening