Naam: Wielinga advocatuur en mediation

Categorie: Juridisch

In het kort: Ik begeleid mensen in een emotionele fase van hun leven. Uit jarenlange proceservaring weet ik dat het belangrijk is om onnodige procedures te voorkomen.

Daarom heb ik mij gespecialiseerd als mediator en alle vereiste opleidingen op dat gebied gevolgd. Een noodzakelijke procedure ga ik niet uit de weg, maar overleg kan altijd.

Contact:

Wielinga advocatuur en mediation
Website: www.wielinga-advocatuur.nl
Tel: 0343-597995
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meningen van klantenPlaats uw mening
4.6/5 van 22 beoordelaars. ( 22 meningen.)
Michaela heeft mij heel erg goed geholpen. Altijd bereikbaar en luistert goed, zodat ze goed kan reageren.
Heeft heel goed in de gaten hoe mensen in elkaar steken en kan daardoor precies de situatie in schatten.
Betrouwbaar en dat is een hele mooie eigenschap voor een advocaat.
Hopelijk heb ik in de toekomst geen advocaat meer nodig, mocht het wel zo zijn dan ga ik zeker naar Michaela.
Bedankt voor alles Henk en Petra
Michaela is makkelijk benaderbaar, vlot en zeer voortvarend. Ze snapt heel goed wat de bedoeling is en speelt daar goed op in.
Geweldig
  · 06-14-2021
Zeer tevreden met de afhandeling van mijn zaak! Ik zou Michaela zeker aanraden als advocaat of mediator.
Michaela is een top advocaat! Zeer betrokken, gedreven, goed bereikbaar en heeft veel kennis in huis! Ik ben zeer tevreden!
Scheiding
  · 11-11-2020
Michaela heeft mij zeer goed geholpen bij mijn scheiding. Ze is betrokken en zeer bekwam in haar beroep. Snel bereikbaar via meerdere kanalen. Ik kan haar zeer aanbevelen.
Goed, betrokken en persoonlijk advies gekregen bij mijn scheiding. In een moeilijke periode heeft Michaela mij goed begeleid en kreeg ik altijd snel reacties. Ik beveel haar zeker aan!
Echtscheiding
  · 06-05-2020
Michaela is een deskundige en betrokken advocaat die me fantastisch heeft bijgestaan in een langdurig scheidingstraject. Ze legt alles duidelijk uit en geeft ook aan als dingen niet kunnen en zegt waar het op staat. Goed bereikbaar en snelle respons. Een echte aanrader als je een goede advocaat zoekt.
Beste Michaela;
Een jaar geleden kenden wij elkaar nog niet. Ik zat sedert 2013 hier in Suriname met een echtscheidingsprocedure die niet echt op gang kwam. Mijn zwager, woonachtig in Nederland, bracht ons toen met elkaar in kontakt. Nadat ik de relevante stukken naar jou kantoor heb opgestuurd, heb jij met alle voortvarendheid mijn zaakt op- en aangepakt; en tot zeer groot genoegen binnen korte tijd volledig afgehandeld.
Wat een opluchting! Wat een voorrecht om met zo iemand te mogen samen werken. Dank je wel; ik zal je niet meer nodig hebben voor een volgende scheiding ( ha, ha, ik ben nu 75!) maar als vriend(in) blijf je zeer hoog in mijn vaandel! Het ga je goed, een stevige Surinaamse brasa,
Gerold
Top advocate
  · 04-07-2020
In één woord een geweldige ervaring, betrouwbaar, enthousiast, betrokken, meelevend , maar ook consequent.
Michaela, bedankt voor de uitstekende begeleiding, ik hoop je nooit meer nodig te hebben?
Maar mocht het nodig zijn dan weet ik je te vinden.
Bedankt voor de goede zorgen.

Gert
aanbeveling
  · 01-31-2020
Ik heb Michaëla ervaren als een vriendelijke, oplossingsgerichte mediator, die ook in de emotie de nuance bewaakt. Haar aanbevelingen getuigen van veel deskundigheid, tact en invoelingsvermogen.
Plaats uw mening