Naam: Stijl* Fotografie

Categorie: Fotografie

In het kort: Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto's.

Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt 'te' strak. Wil jij foto's die laten zien wie je echt bent? Bel me! 

Contact:

Stijl* Fotografie
Website: www.stijlfotografie.nl
Tel: 06-20704958
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
4.8/5 van 31 beoordelaars. ( 31 meningen.)
Vrijgezellenshoot
  · 06-17-2017
Wij hadden een fotoshoot met 12 dames tijdens een vrijgezellenfeest. Anneke wist je op een leuke manier aan het lachen te krijgen, waardoor je pure en echte foto's kreeg. En volgende dag al een foto ter beschikking en 5 dagen later alle foto's! Echt super en prachtige kwaliteit ook. Bij een volgende shoot zou ik zeker voor Stijl* Fotografie gaan!
Anneke is een fantastische fotograaf, mooie, professionele foto's. Ze neemt de tijd, maakt echt contact, is deskundig en dit leidde bij ons (gezin met kleine kinderen) tot foto's die prachtig én eigen zijn.
Super zoals ze omgaat met iedereen. Zelfs diegene die niet gefotografeerd willen worden, gaan toch voor de camara staan en vinden het uiteindelijk toch leuk. Wij hebben nu 2x een shoot met haar gedaan en de foto's zijn super. Anders dan de geijkte opstellingen, Veel speelser. Anneke is een aanrader.
Vriendinnen shoot
  · 06-16-2017
Voor mijn zusje wilde ik een fotoshoot doen als onderdeel van haar vrijgezellenfeest. Best spannend met allemaal verschillende vrouwen. Maar Anneke heeft het voor elkaar gekregen dat het een gezellig uitje was met een paar heel mooie momenten. En het zijn leuke en waardevolle foto's geworden.
Afgelopen jaren al een paar keer een familieshoot gehad en Anneke was ook aanwezig bij de bruiloft van me broer! Elke keer weet ze je spontaan en net even anders op de foto te zetten!
Bruiloft
  · 06-15-2017
Op 2 juni 2017 vierden wij de dag van de liefde. Deze dag spraken we niet alleen de liefde naar elkaar uit maar naar iedereen die wat voor ons betekent. We zijn enorm blij met onze keuze om onze bruiloft vast te laten leggen door Anneke. De emotie spat van de foto's af, geweldig. Dank Anneke voor de wijze waarop je dit hebt gedaan, met respect, humor en vakmanschap. Een aanrader!!
Wij wilden foto's van de kleinkinderen laten maken als cadeau voor het 50 jarig huwelijksfeest van opa en oma. Anneke kwam met het voorstel om de kleinkinderen dan apart maar ook met opa en oma te fotograferen. We zijn blij dat we daarvoor hebben gekozen, want het was heel bijzonder. In alle rust en met aandacht voor iedereen heeft ze mooie en spontane plaatjes kunnen maken. Bedankt, Anneke!
De fotoshoot was super gezellig, leuk en professioneel! Ovet het resultaat zijn wij heel tevreden! En er komt een mooie foto in onze woonkamer! Heel erg bedankt Anneke voor de fijne ochtend!
Van te voren weet je natuurlijk niet zo goed wat je moet verwachten bij zo’n family shoot, want hoe krijg je 11 mensen, waaronder 5 kleine kinderen in het gareel en een beetje leuk op de foto?! Nou, dat is Anneke meer dan goed gelukt! Hoe snel je op je gemak bent en bijna niet meer door hebt dat je op de foto gezet wordt is heel knap. De kinderen worden er op een speelse manier bij betrokken, waardoor iedereen ontspannen en vrolijk is, en dat zie je terug op de foto’s. Het is een mooi aandenken voor nu en voor later!
Dankjewel Anneke
Een zonnige winterdag in december op het Leersumse veld...

Samen met Anneke, Beloved fotograaf, en Bart.
De intieme, grappige, ontroerende vragen openden ons hart. We vergaten de aanwezigheid van Anneke en gingen op in elkaars gefluister, diepste gevoelens.. Oprecht bulderend van het lachen omdat we gek voor elkaar dansten in de sneeuw, tranen van geluk en het voorbije verdriet..
Het was een zeer bijzondere ervaring om dit met elkaar te delen. Het heeft intense emoties vastgelegd voor altijd..heel waardevol! Dank je wel liefste An
Plaats uw mening