za31012015

Jaargang: 6

Laatste update:za, 31 jan 2015 4pm

      facebook twitter linked in flickr rss feed youtube google plus

Back U bevindt zich hier: Start Wijk bij Duurstede Cultureel Men in Black en S!lk op het Mazijkpodium 30 april

Men in Black en S!lk op het Mazijkpodium 30 april

Silk
len bo

Wijk bij Duurstede, 21 april 2012. De Wijkse Popmuziekvereniging, Café 't Hoff en Brasserie 't Klooster presenteren ter gelegenheid van Koninginnedag op het podium op de Mazijk vanaf 14.00 uur de bands Men in Black en vanaf 21.00 uur S!lk.

Men in black

Men in Black; met Len Bouman; bas, zang, Chris Koene; gitaar, zang, Beau Wassenbergh; drums, Frans Heemskerk; keyboards en Tommy M. Moerenhout; saxofoon heeft een groot stuk Haagse muziekhistorie in huis die te groot is om in zijn geheel op te noemen. Len Bouman, afkomstig uit legendarische bands als Daddy’s Act en nog steeds optredend met drummer Beau in ‘de Rest’ met Hans Vermeulen en Polle Eduard en is een veelzijdige basgitarist met een opvallend stemgeluid dat te vergelijken is met Steve Winwood. Op het repertoire staan bekende en onbekende songs uit de wereld van de Rhythm & Blues en Pop- en Rockmuziek .

S!lk

S!lk is in 2010 ontstaan op een Jamsessie in Wijk bij Duurstede. Na wat leuke song op het podium te hebben gebracht gebracht, wisten ze het, dit klikt, met deze formatie moeten we meer doen, daar begon S!lk zijn weg met regelmatig optreden. De energie en power straalt van deze allround-coverband af en het is dan ook onmogelijk om stil te blijven staan bij al de herkenbare hits die de band speelt. Na een succesvol optreden op Mazijkpop vorige zomer is de band nu uitgenodigd een avondvullend programma te verzorgen. De band bestaat uit Silke en Josje; zang, Erik; gitaar, Bob; drums, Roel; basgitaar en Jos; saxofoon en gitaar.

  • Elke vrijdagmiddag houdt de redactie open tafel in cafe 't Hoff, Markt 15a te Wijk bij Duurstede. U bent van harte welkom om vanaf 17.00 uur aan te schuiven om uw verhaal te doen of kennis te maken. 
  • De redacteuren en fotografen van ditiswijk.nl zijn ook regelmatig in Cothen en Langbroek. Ziet u ons lopen in rode jas? Trek ons aan de mouw en vertel uw verhaal! Wij maken graag tijd voor een praatje.
  • Geen tijd om langs te komen? Mail dan uw verhaal naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of plaats het op Twitter: @ditiswijk of op Facebook. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.