Wijk bij Duurstede, 10 februari 2020. Dit jaar in mei organiseert de Wijkse turnvereniging Levitas Gym & Dance voor het eerst een Nederlands Kampioenschap Turnen Heren. Turners uit het hele land komen met hun supporters naar sportaccommodatie de Mariënhoeve aan de Lek. Wilt u dit kampioenschap van Heren Turnen meemaken, dan bent u van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Turnhal

Sinds 2015 maakt Levitas Gym & Dance gebruik van de prachtige nieuwe turnhal aan de rand van Wijk bij Duurstede aan de Lekdijk. In deze afgelopen periode is de organisatie verder opgebouwd en geprofessionaliseerd, waardoor we als vereniging alle vertrouwen hebben in de organisatie van dit mooie evenement. Zaterdag 16 en zondag 17 mei zal het Nederlands Kampioenschap Turnen Heren plaatsvinden.

Over Levitas Gym & Dance

Levitas Gym & Dance is door ervaring en inzet van vele betrokkenen inmiddels een van de meest professionele turnverenigingen van de regio, waardoor ook talenten uit omliggende gemeenten in Wijk turnen. Niet alleen trekt de vereniging meisjes en dames, ook de jongens en mannenafdeling is de grootste in de omgeving. Er wordt zowel op recreatief- als op wedstrijdniveau geturnd en er zijn speciale spring- en freerun groepen voor jongeren. Daarnaast is er een aanbod voor de allerkleinsten en senioren die lekker willen bewegen. Het jongste lid is anderhalf en het oudste lid is de negentig gepasseerd. Meer informatie over tijden en entreeprijzen vindt u op de website.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha