Wijk bij Duurstede, 11 juli 2019. Woensdagavond 10 juli werd bij watersportvereniging Rijn en Lek het 500 ste CWO diploma aan groep 1 uitgereikt. Wethouder Willem Joustra sprak zijn waardering uit over de enthousiaste trainers die de kinderen in een lesperiode van ongeveer 10 weken aan het officieel erkende diploma helpen. Doordat de Vereniging Rijn en Lek een erkende CWO vereniging is (Commissie Watersport Opleidingen), is de kwaliteit van de opleiding geborgd en kunnen kinderen voor verdere scholing bij andere zeilscholen in Nederland terecht.

Optimisten

De groep beginners die in een Optimist goede vorderingen hadden gemaakt werden door wethouder Joustra persoonlijk naar voren geroepen en kregen hun vorderingenstaat en diploma uitgereikt. Jan, dorstige Djuule, Kevin, Pien en Hanna van groep 1 waren daar wat blij mee.

Gevorderden

De gevorderde groepen kregen ook hun vorderingenstaat/diploma's uitgereikt door hun instructeurs met het nodige positieve commentaar. "Jij bent het meest van boord gevallen, je moet vooruit varen, niet achteruit en jij hebt binnen twee keer de smaak al te pakken, we zien je graag terug voor een vervolgopleiding; verduidelijkte de trainers bij het overhandigen van het certificaat. Voor verdere informatie over de cursus jeugdzeilen staat hier. Meer foto's van de diplomauitreiking staan in het fotoarchief van ditiswijk.nl

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha