vr28112014

Jaargang: 6

Laatste update:vr, 28 nov 2014 2pm

Help elkaar voor N!X

Help elkaar voor N!X

Wijk bij Duurstede, 20 november 2014. Gisterenavond is er in het E&E weer een bijeenkomst geweest van de N!X-ruilkring. De ruilkring is a...

Bluesmuziek @Revius Wijk

Bluesmuziek @Revius Wijk

Wijk bij Duurstede, 19 november 2014. Voor de tweede maal organiseerde Blues in Wijk samen met Revius Wijk een bluescollege voor de derde jaars...

Stralen in talentenjacht

Stralen in talentenjacht

Wijk bij Duurstede, 17 november 2014. Zang, dans, een dol enthousiast publiek en een peentjes zwetende jury, een liefdesverklaring en odes aan ...

Dode bij woningbrand Zandpad

Dode bij woningbrand Zandpad

[UPDATE]Cothen, 17 november 2014. Een bewoner ontdekte vanmorgen vroeg een brand in de woning van zijn buurman en waarschuwde de buurvrouw aan ...

  • Laatste nieuws

  • Sport

  • Foto's

  • Cultuur

  • Meest gelezen

  • Videos

Laatste video:

video-singel

 

Al onze video's zijn te zien op ons YouTube kanaal.

 

Plannen voor Brede school

klankbordgroep_bredeschool

Wijk bij Duurstede, 15 februari 2012. Voor ondersteuning en advies van het project 'de brede school de Horden' is de klankbordgroep van de OBS ’t Baken weer bijeen gekomen. De klankbordgroep, bestaande uit ouders en personeelsleden van ‘t Baken, bespreekt samen met het managementteam hoe de school ingericht kan worden. In grote lijnen is de indeling, het vlekkenplan, van de school in het gebouw bekend.

Verfijnen eisenpakket

In het compartiment van ’t Baken zijn de lokalen, vrije expressie ruimtes, gemeenschapsruimtes, kantoren en personeelskamers opgenomen. De taak van de klankbordgroep voor de komende periode is het verfijnen van het eisen pakket voor de inrichting van de school. Binnen de klankbordgroep zijn de taken verdeeld. Zo wordt er gekeken naar de infrastructuur en bereikbaarheid. De herkenbaarheid en uitstraling van de toegang en gevel van de school.

Sfeervol en praktisch

Speciale aandacht wordt er gegeven aan de inrichting van de school om een sfeervolle en praktische inrichting te realiseren die voldoet aan de tijd van nu. Om een beter beeld te krijgen van de ruimte in en om het gebouw gaan de leden van de klankbordgroep binnenkort de locatie bezoeken met als doelstelling om in maart een definitief plan van eisen aan het projectteam te overhandigen. Op de internetsite van OBS ’t Baken kunnen de vorderingen van het project OBS ’t Baken en de brede school gevolgd worden.

  • Elke vrijdagmiddag houdt de redactie open tafel in cafe 't Hoff, Markt 15a te Wijk bij Duurstede. U bent van harte welkom om vanaf 17.00 uur aan te schuiven om uw verhaal te doen of kennis te maken. Op 5 december en 26 december is er geen open tafel i.v.m. Sinterklaas en Kerst.
  • De redacteuren en fotografen van ditiswijk.nl zijn ook regelmatig in Cothen en Langbroek. Ziet u ons lopen in rode jas? Trek ons aan de mouw en vertel uw verhaal! Wij maken graag tijd voor een praatje.
  • Geen tijd om langs te komen? Mail dan uw verhaal naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of plaats het op Twitter: @ditiswijk of op Facebook. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Facebook
Volg ons op Twitter
Linked In
Bekijk ons YoUTube kanaal
Onze RSS feeds
Follow Us