zo23112014

Jaargang: 6

Laatste update:za, 22 nov 2014 3pm

Herr Flemm zet topact neer

Herr Flemm zet topact neer

Wijk bij Duurstede, 16 november 2014. Gisterenavond vond in het Muziektheater wederom een Catch-up festival plaats, dat altijd goed bezocht wordt. D...

Sinterklaas in Langbroek

Sinterklaas in Langbroek

Langbroek, 16 november 2014. Gisterenmiddag is Sint Nicolaas in Langbroek aangekomen. Nadat hij Gouda had bezocht is hij pijlsnel in zijn Eendj...

Eenzijdig ongeval N-229

Eenzijdig ongeval N-229

Cothen, 16 november 2014. Een jongeman die terugkeerde van een avond stappen zag vanuit lijnbus 41 een auto van de weg rijden, op de N-229 ter hoogt...

Luilekkerland in de dojo

Luilekkerland in de dojo

Wijk bij Duurstede, 15 november 2014. In de dojo op sportpark Mariënhoeve was het vanmorgen een druke boel. Geen judoka's dit keer, maar de hel...

  • Laatste nieuws

  • Sport

  • Foto's

  • Cultuur

  • Meest gelezen

  • Videos

Laatste video:

video-website-warande

 

Al onze video's zijn te zien op ons YouTube kanaal.

 

Plannen voor Brede school

klankbordgroep_bredeschool

Wijk bij Duurstede, 15 februari 2012. Voor ondersteuning en advies van het project 'de brede school de Horden' is de klankbordgroep van de OBS ’t Baken weer bijeen gekomen. De klankbordgroep, bestaande uit ouders en personeelsleden van ‘t Baken, bespreekt samen met het managementteam hoe de school ingericht kan worden. In grote lijnen is de indeling, het vlekkenplan, van de school in het gebouw bekend.

Verfijnen eisenpakket

In het compartiment van ’t Baken zijn de lokalen, vrije expressie ruimtes, gemeenschapsruimtes, kantoren en personeelskamers opgenomen. De taak van de klankbordgroep voor de komende periode is het verfijnen van het eisen pakket voor de inrichting van de school. Binnen de klankbordgroep zijn de taken verdeeld. Zo wordt er gekeken naar de infrastructuur en bereikbaarheid. De herkenbaarheid en uitstraling van de toegang en gevel van de school.

Sfeervol en praktisch

Speciale aandacht wordt er gegeven aan de inrichting van de school om een sfeervolle en praktische inrichting te realiseren die voldoet aan de tijd van nu. Om een beter beeld te krijgen van de ruimte in en om het gebouw gaan de leden van de klankbordgroep binnenkort de locatie bezoeken met als doelstelling om in maart een definitief plan van eisen aan het projectteam te overhandigen. Op de internetsite van OBS ’t Baken kunnen de vorderingen van het project OBS ’t Baken en de brede school gevolgd worden.

  • Elke vrijdagmiddag houdt de redactie open tafel in cafe 't Hoff, Markt 15a te Wijk bij Duurstede. U bent van harte welkom om vanaf 17.00 uur aan te schuiven om uw verhaal te doen of kennis te maken.
  • De redacteuren en fotografen van ditiswijk.nl zijn ook regelmatig in Cothen en Langbroek. Ziet u ons lopen in rode jas? Trek ons aan de mouw en vertel uw verhaal! Wij maken graag tijd voor een praatje.
  • Geen tijd om langs te komen? Mail dan uw verhaal naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of plaats het op Twitter: @ditiswijk of op Facebook. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Facebook
Volg ons op Twitter
Linked In
Bekijk ons YoUTube kanaal
Onze RSS feeds
Follow Us