Wijk bij Duurstede, 13 december 2017. Stichting WijkNogLeuker organiseert op Nieuwjaarsdag 2018 wederom de Wijkse Nieuwjaarsduik op de Gravenbol. Voor de ‘bikkels’, de echte helden onder ons een absolute must! Niet door ons uitgevonden, die eer gaat naar de Canadezen (1920!) en Scheveningers (1960). Maar sinds lang ook hier een traditie, dit jaar voor de 6de keer georganiseerd door WijkNogLeuker. Ieder jaar zorgt weer voor verrassingen: van mist en fris tot lauwe plons en al of niet te water in vreemde creaties. Het weer is onvoorspelbaar maar een creatieve outfit heb je zelf in de hand….verras ons!

Warming up

De warming-up wordt verzorgd door Tobias Wijnmaalen van de Stichting WijkSport Het startschot wordt dit jaar gelost door de bekende Wijkenaar, Wietze Smit van WijkNu. Het programma ziet er als volgt uit: > 11.00 – 11.45 uur Aanmelden en inschrijven > 11.45 uur Warming-Up > 12.00 uur Startschot: lopen en duiken! > 12.05 uur Erwtensoep, koffie, warme chocolademelk

Lokale ondernemers

Ook dit jaar worden we gesponsord door onze eigen Wijkse ondernemers. Slagerij Mulder uit Wijk bij Duurstede en Slagerij Zumbrink uit Cothen zorgen er voor dat er na de duik een heerlijke, warme kop erwtensoep met rookworst klaar staat. Koffie en warme chocolademelk worden u aangeboden door WijkNogLeuker.

Veiligheid

Voor de veiligheid stellen het duikersteam van Brandweerdistrict Heuvelrug en de EHBO vrijwilligers beschikbaar, die na afloop ook graag informatie verstrekken over hun werk want ze zijn op zoek naar NIEUWE VRIJWILLIGERS!! En voor iedere “Nieuwjaarsduiker” heeft de organisatie een echte Wijkse ijsmuts klaarliggen.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha