Wijk bij Duurstede, 30 oktober 2017. Een bourgondisch stadje, met een steeds groeiend aantal bierinitiatieven. Samen met de Wijkse horeca, organiseert de Dikke dit jaar voor de 3e keer de Dikke maand. November is een herfstmaand waarbij de zomer nog slechts een herinnering is en de feestdagen nog een eindje weg. Een prima tijd dus om samen te genieten!

Stadsbrouwerij

De Wijkse stadsbrouwerij de Dikke heeft als doel om de oude Wijkse biercultuur levend te houden. Op basis van een ordonnantie uit 1495, brouwt de Dikke historische kuitbier, bier op basis van haver. Een van de bieren van de Dikke is dit jaar zelfs uitgeroepen tot meest gewaardeerde speciaalbier van de provincie Utrecht!

Cadeaupakket

Bij een groot aantal restaurants, wordt de hele maand november, een gerecht aangeboden op basis van een bier van de Dikke. Kijk op de ‘zwarte borden’ wat de chef voor u bedacht heeft. De Dikke hoopt natuurlijk dat u ervan geniet. Als dat zo is, en u laat een recensie achter op de Facebookpagina van de Wijkse Dikke, dan maakt u ook nog kans op een cadeaupakketje van de brouwerij.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha