Cothen, 15 september 2020. Op donderdagmiddag 24 september laten we de bingo balletjes weer rollen. Iedereen, die voldoet aan de gezondheidscheck, is welkom. Deze check is te vinden op de biljarttafel bij binnenkomst. In dezelfde hal staat er voor u desinfectie handgel klaar. Alvorens u naar uw bingo plek gaat worden uw gegevens genoteerd. Dit in verband met de verplichting voor de horeca ondernemingen wie er aanwezig is op welke datum.

Veilige zaalindeling

In verband met het coronavirus is er gekozen voor een veilige vaste zaalindeling. De vrijwilliger wijst u een vaste plek toe in de zaal, op 1,5 m gepaste afstand van de volgende bingo speler.

Ook het spel verloopt coronaproof. Heeft u bingo, dan komt de vrijwilliger naar u toe om deze te checken. En de prijsjes worden naar u toegereden op een rolkar, die de vrijwilliger vervolgens voor u van de kar af pakt.

Bingo en maaltijden

De bingo start om 15.00 uur. De kosten per plankje voor 4 rondes zijn € 4,00. Vanaf 14.30 uur kunt u de zaal binnenlopen. De volgende datum voor de bingo en maaltijden voor het seizoen 2020 is op 19 november. Noteer alvast in uw agenda.

Vind u het leuk om aansluitend een hapje te eten (kosten € 8,00) dan moet u zich vooraf hiervoor opgeven. Dat dient u telefonisch uiterlijk maandag 21 september 12.00 uur te doen bij Krista Hintenaus-Kramer.

  • Contactpersoon bingo: mevr. Jeanne Lenssinck en mevr. Greet van Dijk, telefoon 473075 (via Binding)
  • Contactpersoon stamppot: Krista, telefoon: 06-57220288 (cateraar dorpshuys Cothen), uiterlijk opgeven maandagochtend vooraf aan de bingo.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha