Wijk bij Duurstede, 2 september 2020. Muziekvereniging Concordia is op zoek naar een nieuwe drummer. Wie kan ons helpen? Jij misschien of iemand uit je familie of kennissenkring. Met andere woorden geeft het door aan iedereen die ons kan versterken.

Gegroeid

Concordia is de afgelopen jaren enorm gegroeid in muzikale zin. En daar hebben naast de leden, ook iedereen die ons hoort spelen, plezier van. Maar op dit moment worden we beperkt in onze ontwikkeling doordat de plek van drummer is opengevallen. Het is dus erg belangrijk om deze plek op te vullen. En om je een inkijkje te geven in de vereniging. Het is een enthousiaste club muzikanten die wekelijks repeteert op het repertoire dat voor het komende seizoen is gekozen. Jaarlijks worden er nieuwe stukken gekozen om te gaan spelen. Het is dus geen statische groep die steeds hetzelfde deuntje speelt. En buiten de repetities en optredens om is er ook ruimte voor gezelligheid in de vorm van een drankje na de repetitie of een barbecue.

Neem contact op!

En nu hoor ik je denken optredens, ja dat gaat natuurlijk op dit moment niet. Voor dit jaar hadden we een groot optreden op de markt gepland en nog een serie andere optredens. Allemaal helaas afgeblazen. En voorlopig is er ook niet iets te plannen op dit gebied. Maar als we nu achterover leunen komen we er niet. We blijven dus repeteren en werken aan muzikale verbeteringen. Tijdens die repetities hebben we gelukkig een hoop lol waardoor de spirit blijft. Dus zodra we de ruimte krijgen, in de strijd tegen Corona, zullen we er staan om dit met iedereen te vieren. Maar dan moeten we wel compleet zijn en zonder drummer voor een goede beat is het toch minder. Dus nogmaals de vraag wie kan en wil bij ons deze plek komen opvullen. Wij hebben je echt nodig! Dus bel 06 53328589 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We horen je graag snel.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha