Wijk bij Duurstede, 9 juli 2020. Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede lanceert #WIJKHERSTELT, een uniek advies- en klankbordtraject voor ondernemers in Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede.

Moment van herstel

Het coronavirus heeft ons allemaal getroffen. Maar in het bijzonder veel ondernemers. De kosten lopen door en de inkomsten dalen vaak sterk en soms zelf tot nul. Hoe zwaar deze tijd ook is, er komt weer een moment van herstel. Het Ondernemersfonds is van en voor ondernemers. Zij heeft het initiatief genomen om het komende herstel van ondernemers een impuls te geven. Daarvoor heeft zij een brede oproep gedaan voor samenwerking en creëren van draagkracht in de uitvoering van een ondersteuningsprogramma.

Ondersteuning

In petit comité is de aanpak van #WIJKHERSTELT (Herstel na Corona) uitgedacht. Het traject bevat ondersteuning van ondernemers bij vraagstukken over hun bedrijfsvoering.

Doelgroep en vraag

Ondernemers die als gevolg van de coronacrisis in de problemen zijn gekomen of voor nieuwe uitdagingen staan, hebben mogelijk behoefte aan ondersteuning van deskundigen om hier (snel) uit te komen. Zij kunnen alleen een vraag hebben of met iemand van gedachten willen wisselen die mee kan denken over de bedrijfsvoering.

Aanbod

Ondernemers kunnen terecht bij #WIJKHERSTELT, een team van ondernemers en experts die een klankbord kunnen bieden en advies en ondersteuning kunnen geven. Samen wordt gekeken met welke expertise de ondernemer het beste geholpen is. En wordt deze op weg geholpen. Kosteloos.

Waarvoor kan de ondernemer zoal terecht?

  • Hoe dien ik een aanvraag voor een overheidsregeling goed in?
  • Mijn omzet is ernstig teruggelopen, wat kan ik doen?
  • Hoe kom ik aan extra financiering om het herstel van mijn bedrijf te bekostigen?
  • Kan iemand met me meedenken over een nieuw verdien- of businessmodel?
  • Ik wil meer promotie voor mijn bedrijf, waar kan ik dat het beste doen?
  • Ik wil een nieuw product lanceren, hoe pak ik dat aan?
  • Ik wil een nieuwe markt bedienen, hoe pak ik dat aan?

Het #WIJKHERSTELT traject biedt advies en ondersteuning in de vorm van een enkel antwoord tot een aantal weken persoonlijke begeleiding. Gestart wordt met een informeel kennismakingsgesprek. Uiteraard wordt strikt vertrouwelijk gewerkt en houdt de ondernemer zelf de regie. Het is zijn of haar bedrijf en de ondernemer neemt de beslissingen.

Kennismakingsgesprek

Welke vraag de ondernemer ook heeft, #WIJKHERSTELT gaat ermee aan de slag! Ondernemers kunnen zich melden op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnen 1 werkdag wordt contact opgenomen voor het plannen van een afspraak. Zo simpel is het.

Lokale samenwerking

In #WIJKHERSTELT wordt zo veel mogelijke met lokale partijen samengewerkt volgens het credo Wijk helpt Wijk. Het team bestaat uit experts uit onze eigen gemeente en indien nodig ook uit regionale experts via de Utrecht Region Economische Corona Alliantie (URECA). Lokale experts die hun kennis en expertise (tegen een geringe vergoeding) willen inzetten voor collega-ondernemers, kunnen zich ook melden.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha