Wijk bij Duurstede, 21 oktober 2019. Het Wijks Sportakkoord is in de maak. In september kozen zo’n 35 sportaanbieders, zorginstellingen, scholen, inwoners, buurtsportcoaches en nog vele anderen drie ambities voor het Wijkse Sportakkoord. Tijdens deze avond ontstonden ook al de eerste ideeën. Om deze (en eventuele andere) ideeën verder uit te werken nodigen de huidige meedenkers andere inwoners en partijen uit om ook mee te denken en vooral te DOEN! Met name ambitie 3 Inclusief Sporten & Bewegen (voor mensen met een beperking) is nog op zoek naar sportaanbieders.

“Het Wijkse sportaanbod is groot. Er is altijd iets te vinden dat bij je past. Als gemeente stimuleren we dat iedereen die wil, kan sporten. Het sportakkoord hoort daarbij. Het Wijkse enthousiasme waarmee het door al die clubs en bedrijven wordt opgepakt is geweldig!”, geeft wethouder Willem Joustra enthousiast aan.

Wanneer?

Hieronder vindt u de data waarop de groepen bij elkaar komen om de ideeën verder uit te werken. U wordt van harte uitgenodigd hierbij aan te sluiten.

  • Ambitie 1: Van jongs af aan vaardig in bewegen. Op 29 oktober om 19.30 uur in de kantine bij sporthal Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede.
  • Ambitie 2: Vitale sport- en beweegaanbieders met een positieve sportcultuur. Op 28 oktober om 19.30 uur in de kantine bij sporthal Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede.
  • Ambitie 3: Inclusief sporten & bewegen, op 23 oktober om 19.30 uur in de kantine bij sporthal Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede.

Meedenken en -doen?

Wilt u ook meedenken en vooral ook meedoen? Meld u dan aan bij Regisseur Sportakkoord Olga Boogaers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 06-2164 6343. Ook als u meer informatie wilt over het Wijks sportakkoord kunt u contact opnemen met Olga.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha