Wijk bij Duurstede, 8 oktober 2019. Steunpunt Mantelzorg van Stichting Binding en Gemeente Wijk bij Duurstede waarderen de mantelzorgers graag voor wat ze doen. In de gemeente Wijk bij Duurstede krijgen de mantelzorgers daarom elk jaar een cadeautje. Dat noemen we de mantelzorgwaardering. Mantelzorg is het onbetaald zorgen voor een familielid, vriend of buur die langdurig ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is. En dat voor gemiddeld 8 uur per week en ten minste 3 maanden lang.

Jonge mantelzorgers

Speciale aandacht is er voor jonge mantelzorgers. Dit zijn kinderen en jongeren tot en met 24 jaar die opgroeien met een ouder, broer, zus, opa of oma die langdurig ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is. Natuurlijk willen we ook deze mantelzorgers graag erkennen en waarderen.

Loket Wijk

Kent u een jonge mantelzorger, of bent u zelf een mantelzorger en wilt u de mantelzorgwaardering aanvragen? Dan kunt u een formulier ophalen aan de balie bij Loket Wijk. Of u mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of belt naar Loket Wijk: 0343-473070, dan sturen wij u een formulier op. Aanvragen van de mantelzorgwaardering kan tot 1 november 2019. Voor meer info: https://www.stichting-binding.nl/mantelzorg/mantelzorgdag

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha