Wijk bij Duurstede, 5 maart 2019. Kom naar Grip op de Knip. Iedere dinsdagmiddag van 13.30 uur – 15.30 uur bij Stichting Binding. De afgelopen maand hebben we veel inwoners kunnen helpen, zoals:

  • K. heeft de nieuwe aanslag van BSR voor de gemeentelijke belastingen ontvangen. Hij komt in aanmerking voor kwijtschelding , maar weet niet hoe deze aangevraagd moet worden ingediend. Met behulp van de vrijwilligers Grip op de Knip is deze aanvraag ingediend bij BSR.
  • A. is enige tijd geleden haar baan verloren en heeft op dit moment geen overzicht in haar financiën. Met behulp van de vrijwilligers van Grip op de Knip is er een budgetoverzicht gemaakt om te kijken welke inkomsten en uitgaven er zijn.
  • P. wil graag weten of hij in aanmerking komt voor een bijdrage vanuit de gemeentelijke minimaregelingen. Bij Grip op de Knip heeft hij dit nagevraagd en direct de aanvraag kunnen indienen.
  • R. heeft een laatste aanmaning gehad van de energiemaatschappij . Er is geen geld om dit bedrag in 1 keer te voldoen. De vrijwilligers van Grip op de Knip hebben contact gezocht met de energiemaatschappij en hebben een betalingsregeling kunnen afspreken.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha