Cothen/Langbroek, 12 februari 2019. Op dinsdag 12 februari organiseerde de Zonnebloem Cothen/Langbroek een Valentijnsbingo, waar wel 70 gasten op af kwamen. Ook 15 vrijwilligers waren gekomen om die ochtend alles in goede banen te leiden. De grote zaal van Verenigingsgebouw Excelsior zat helemaal vol!

Bingodames

Er waren prachtige prijzen te winnen, allemaal verzameld door de bingodames van de Zonnebloem, Tonnie, Corry en Teuna. En bij de koffie werden heerlijke wafels rondgedeeld, ’s morgens vroeg gebakken in de schuur bij Gerrie v.d. Horst. Deze wafels werden ook thuisbezorgd bij de zieke Zonnebloemgasten en –vrijwilligers, die niet konden komen.

Moeilijk kiezen

Voorzitter, Wim Groot Jebbink, opende de ochtend en heette iedereen van harte welkom. Na de koffie met wafels verstomden de gezellige gesprekjes en werd er serieus gestart met de bingo. Prijs na prijs werd opgehaald, het was moeilijk kiezen bij de bingotafel… Als daar lege plekken ontstonden, werden de prijzen weer aangevuld. Tot slot kregen ook alle gasten, die nog niets hadden gewonnen, een prijsje. Niemand ging met lege handen naar huis. En als je dan die blije gezichten ziet, weet je, dat het weer een mooie ochtend was. Mensen vergeten even hun zorgen en pijntjes en genieten van de gezelligheid. En daar gaat het om! Meer foto's staan in het fotoarchief van ditiswijk.nl.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha