Geen markt, wel Schapenmarkt!

Langbroek, 11 juni 2018. Door een gebrek aan interesse zal er geen jaarmarkt zijn tijdens de 38e Schapenmarkt, 7 juli 2018, in Langbroek. De laatste jaren hebben we noodgedwongen meermaals moeten verhuizen met onze markt en feestterrein. Van het land van de familie van Hazendonk, welke jarenlang onze uitvalsbasis was, zijn we de laatste jaren steeds verder richting Doorn verhuisd.

Feestterrein

Voor de komende jaren hebben we weer een mooie plek voor ons feestterrein aan de noordkant van Langbroek, op het weiland van de familie Damen. De ruimte voor een markt en de animo vanuit de marktkraamhouders werd echter steeds kleiner. Dit jaar kunnen we daarom helaas geen markt bieden, er zullen wel een aantal doelgerichte marktkramen rond het feestterrein staan.

Schapen

Verder zullen er natuurlijk wel de schapen zijn die geschoren worden, is er de hele dag livemuziek, is er voor de kinderen weer genoeg te doen met: een kinderboerderij, springkussens, stormbanen en attracties en de kinderdisco. 's Middags zal ook de tweede editie plaatsvinden van het NK Boerenlandspelen, met een combinatie van de leukste spelen van vorig jaar en nieuwe spelen.

Feest

De avond zal weer afgesloten worden met een groot feest in de tent. Zoals u van ons gewend bent dus en hele dag gezelligheid. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind. We zien iedereen graag op 7 juli. Schapenmarkt is en blijft 'een dagje uit voor jong en oud'

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha