Wijk bij Duurstede, 30 oktober 2017. Dinsdag 7 november om 20.00 uur draait de film The Nile Hilton Incident. Kaarten à € 7,50 (t/m 21 jaar € 5,00) zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, bij de VVV, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

The Nile Hilton Incident

Tijdens de Arabische lente, een paar weken voor de grote demonstraties op het Tahrirplein in Caïro, onderzoekt rechercheur Noredin de moord op een clubzangeres in het Nile Hilton Hotel in Caïro. Wanneer hij erachter komt dat de Egyptische machthebbers met de moord te maken hebben, kiest hij de kant van de slachtoffers om koste wat het kost uit te zoeken wat er is gebeurd voordat de zaak wordt gesloten.

The Nile Hilton Incident speelt zich af rond de Egyptische Revolutie van 2011 en is gebaseerd op een echt gebeurd moordmysterie dat heel Egypte schokte. Fares Fares (Jalla! Jalla!) speelt de hoofdrol in deze spannende politieke thriller van videoclipregisseur Tarik Saleh die op het Sundance Filmfestival werd bekroond met de Grote Juryprijs.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha