Langbroek, 17 oktober 2018. Hulpdiensten rukten rond 17.30 uur uit voor een aanrijding tussen een Lexus en Nissan op de kruising N-227 met de Gooyerdijk. Meerdere slachtoffers, niet zichtbaar gewond, zijn naar het ziekenhuis vervoerd voor onderzoek.

Derde auto?

Omstanders wisten te melden dat een derde auto bij ongeval was betrokken. Door het afslaan van deze auto moest één van de bij de aanrijding betrokken auto's uitwijken met een aanrijding tot gevolg. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Bekneld

De Nissan kwam door de aanrijding klem te staan tussen een verkeersbord en de Lexus. Omstanders verwijderden het verkeersbord en met behulp van de gealarmeerde brandweer konden de inzittenden het voertuig zelfstandig verlaten. Omstanders regelden het verkeer wat over de ventweg van de N-227 werd geleid zodat hulpdiensten veilig hun werk konden doen.

Medisch onderzoek

Omwonenden haalden een glaasje water voor verschillende hevig geschrokken betrokkenen. Diverse slachtoffers werden ter plaatse onderzoek en moesten mee naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha