Wijk bij Duurstede, 21 september 2020. Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren '80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.

Bioscoophit

Na het succes van A CASA TUTTI BENE uit 2018 keert regisseur Gabriele Muccino terug met een film die in zijn thuisland in Italië uitgroeide tot een grote bioscoophit. GLI ANNI PIÙ BELLI (“de mooiste jaren”) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven. De perfecte film om nog even van de heerlijke nazomer te genieten.

Donderdag 1 oktober 21.00 uur I.v.m. coronamaatregelen films zonder pauze met max. 30 bezoekers per film. Kaarten uitsluitend na reservering via tel. 0343-591030 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha