Wijk bij Duurstede, 5 december 2019. Na de zomervakantie zijn wij gestart met de voorbereidingen van de kerstviering. Ook dit jaar is een nieuw repertoire gemaakt. Traditionele liederen zoals “Hoe leit dit kindeke” en “Stille nacht” vloeien harmonieus samen met modernere liederen zoals bijvoorbeeld “Sleigh ride”. Ook is er plaats voor liederen die niet speciaal voor kerst zijn geschreven. Maar waarvan de gedachte zo mooi is, dat deze ook past bij Kerst.

Een lied dat een speciaal plekje in ons hart heeft is “Onderweg”, geschreven door Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh. Onze dirigent Grietje Houwink heeft hiervoor een Eigen Wijs arrangement gemaakt. Muziek en tekst zijn ontroerend mooi: “Valt er van ver een ster op mijn pad, dan neem ik hem mee voor jou.” Wat een mooie gedachte dat iemand onderweg is naar jou. Helaas geldt dat niet voor iedereen, dat beseffen wij maar al te goed.

Vorig jaar hebben wij Kerst groots gevierd met twee dubbelconcerten waarvan een in de Grote Kerk te Wijk bij Duurstede. Dit jaar vieren wij het anders. Vrouwenkoor Eigen Wijs vindt het fijn vijf keer te zijn uitgenodigd om Kerst op verschillende plekken samen te vieren in Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen.

Zaterdag 14 december a.s. kunt u ons horen van 11.30u tot 12.30u op Winkelcentrum De Heul, Madelinushof te Wijk bij Duurstede. U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren en mee te zingen.

Mochten wij elkaar niet treffen. Wij wensen u/jou warme en liefdevolle dagen toe. Vrouwenkoor Eigen Wijs blijft onderweg naar u/jou!

Wilt u meer weten over Vrouwenkoor Eigen Wijs, bezoek dan onze website of kijk op onze Facebookpagina.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha