Wijk bij Duurstede, 8 november 2018. Donderdag 15 november om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

Tiempo Compartido

Pedro en Eva gaan op vakantie naar het all-inclusive vakantieresort Vistamar. Maar al snel verschijnen er scheurtjes in het paradijs. Het luxeappartement van Pedro en Eva blijkt dubbel geboekt. Wanneer Pedro verhaal gaat halen, raakt hij steeds verder verstrikt in de onnavolgbare retoriek van de blijmoedige medewerkers. Maar er blijken duistere krachten aan het werk. Langzaam gaat zijn mooie vakantie ten onder aan paranoia en familieruzies.

Tiempo Compartido (Time Share) is de tweede speelfilm van de Mexicaanse regisseur Sebastián Hofmann. Hij maakte eerder een reeks experimentele korte films en volgde een college scenarioschrijven bij filmmaker Todd Solondz. Diens scherpe blik op de wereld komt sterk terug in Tiempo Compartido. Na het zien van deze venijnige film zal een zonovergoten all-inclusvie vakantie nooit meer hetzelfde zijn.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha