Wijk bij Duurstede, 3 november 2017. Ik ga samen met 5 Wijkse vrienden komend jaar meedoen aan de Alpe D'Huzes. Hiervoor is het natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.. een wereld zonder kanker! Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken hebben we een pagina aangemaakt op Facebook.

Help jij mij mee in de strijd tegen kanker?

Iedereen kent helaas wel iemand die deze vreselijke ziekte heeft of helaas niet heeft overleefd. Daarom heb ik besloten dat het nu voor mij tijd is om ons steentje bij te dragen in de strijd tegen Kanker. Gelukkig heb ik een aantal goede vrienden die dit ook willen doen en samen trekken wij de "sportieve schoenen" hiervoor aan.

Met wie doe ik dit?

Dit doe ik met mijn vriendengroep die na het voetbal op zoek is gegaan naar een andere gezamenlijke sport. Inmiddels fietsen we al jaren samen en hebben we ook diverse bergen beklommen. De combinatie tussen fietsen en het goede doel spreekt ons zeer aan.

Hoe doen we dit?

Op donderdag 7 juni 2018 gaan wij meedoen aan de Alpe D'Huzes. Door zoveel mogelijk geld op te halen willen ook wij een bijdrage leveren.

Wat kan jij voor ons doen?

Heel simpel. Je kan mij of het team waarin ik mee doe sponsoren. Alle kleine beetjes helpen! Klik hiervoor op deze link. Hoe sponsor je mijn team? Klik hiervoor op deze link.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha