Wijk bij Duurstede, 27 augustus. Maud en Frank zijn op vakantie in Chili om hun relatie nieuw leven in te blazen. Tevergeefs hebben ze geprobeerd om kinderen te krijgen en in een ver land proberen ze opnieuw te beginnen. Maar zo makkelijk is dat niet. Vooral Maud kan het maar moeilijk loslaten en na een knallende ruzie besluit ze alleen verder te reizen. Ze ontmoet een Chileens jongetje dat ze onder haar hoede neemt. Het tweetal beleeft een avontuurlijke reis door Chili, waarin Maud zichzelf probeert te hervinden.

La Holandesa is het knappe debuut van Marleen Jonkman die een persoonlijk verhaal op emotionele manier weet te verfilmen. Niet alleen de prachtige landschappen maar ook de geweldige Rifka Lodeizen in de titelrol maken diepe indruk. Ze zet een moeilijke, soms ongrijpbare vrouw sympathiek neer. La Holandesa is een mooie roadmovie over een vrouw die letterlijk de weg kwijt is.

Dinsdag 4 september om 20.00 uur. Kaarten à € 7,00 (tot 21 jaar € 5,00) zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, bij de VVV, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha