Wijk bij Duurstede, 1 juni 2018. Na het grote succes van 2016 veranderen zondagmiddag 14 oktober opnieuw huiskamers in de woonkernen van Wijk bij Duurstede in echte Juke-Joints. Intieme podia waar iedereen tussen 13.00 en 17.00 kan gaan luisteren naar bijzondere optredens van bluesmuzikanten. Voor de nieuwe editie meldden zich al een ruim 20 bluesacts en 15 huiskamereigenaren.

Wijk één grote huiskamer

Blues bij de Buren wordt georganiseerd door Blues in Wijk en wil daarmee Wijkenaren stimuleren om de deur voor elkaar open te zetten, van bluesmuziek te genieten, de leefbaarheid binnen de verschillende wijken te bevorderen en laten zien hoe gastvrij een stad/woonwijk en haar bewoners zijn. Tijdens Blues bij de Buren ontmoet je niet alleen de inwoners van de stad/wijk, maar maak je in de intieme sfeer van de huiskamer kennis met al het moois wat blues te bieden heeft. Bluesmuziek verbindt mensen en is bij uitstek een cultuurvorm die langs alle rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken gaat. Er wordt geen entree gevraagd. Wel wordt na afloop van elk optreden gevraagd om een vrijwillige bijdrage voor de muzikant.

Meer bands tot nu dan woonkamers, dus ….. meld je huiskamer aan!

We zijn nog op zoek naar een stuk of vijf huiskamers. Er vinden per huiskamer drie semi-akoestisch optredens plaats zijn, dat past helemaal in de intieme sfeer van de woonkamer. Meer informatie lees je op onze website. Aanmelden kan via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha