Wijk bij Duurstede, 6 maart 2018. Op donderdag 15 maart draait in Calypso om 20.00 uur de film 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'. Kaarten à € 7,50 (t/m 21 jaar € 5,00) zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, bij de VVV, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Mildred Hayes (Frances McDormand) is een moeder die rouwt om haar vermoorde dochter. Ze geeft de lokale sheriff (Woody Harrelson) de schuld ervan dat de zaak nog niet is opgelost. Ze besluit om drie provocerende billboards langs de weg te zetten om de gemeenschap wakker te schudden. Maar niemand wil aan de gruwelijke misdaad herinnerd worden. Er ontstaat een bittere strijd tussen de koppige moeder en het racistische politiekorps, waarbij geen van beide wil toegeven aan de ander.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een pikzwarte komedie van de Ierse provocateur Martin McDonagh (In Bruges). De film schetst een tot op het bod verdeeld Amerika. Racisme, seksisme en ongelijkheid zijn maar een paar van de thema's die op venijnige manier worden aangesneden. Een film met een boodschap, maar vooral een film met veel vlotte humor en tegendraadse karakters. Vooral Frances McDormand (Fargo) speelt een Oscarwaardige rol als sterke vrouw die vecht tegen onrecht. De film won de Golden Globe voor beste film.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha