Wijk bij Duurstede, 7 februari 2018. Zaterdagavond 24 februari treedt de nieuwe Nederlandse blues sensatie Colonel Jetski op in theater Calypso. Zaal open 20.00 uur. Show 20.30-23.00 uur. Entree € 10,-. Meer info & e-tickets via deze website (extra servicekosten). Ook te koop/reserveren bij van Ginkel Muziek, Achterstraat 1, Wijk bij Duurstede, telefoon 0343-574522, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Colonel Jetski

Opgericht begin 2017 kan dit gezelschap zonder schroom, gezien de individuele kwaliteiten, een super band in de Nederlandse blues scene genoemd worden. De band overstijgt echter de som der delen. Wie Colonel Jetski aan het werk ziet en hoort, wordt volledig van zijn sokken geblazen door de energie, het samenspel en de kwaliteit. De band bestaat uit:

Phil Bee, vocals. Winnaar Dutch Blues Award beste vocalist in 2015, naast nog vier nominaties in vijf jaar. Frontman van Phil Bee's Freedom en voorheen van King MO. En nu dus ook Colonel Jetski. Tourde met Jan Akkerman, Steve Lukather, Noel Redding en vele anderen. 'Recording artist' bij Continental Record Services.

Guy Smeets, gitaar. Ongetwijfeld Nederlands 'hottest youngster' op gitaar. Op zijn zevende kreeg hij zijn eerste akoestische gitaar en mocht hij op muziekles. Twee jaar later kreeg hij echt de smaak te pakken toen hij voor het eerst op de bühne stond. Sindsdien kun je hem een 'podiumbeest' noemen. Wie Guy live ziet is verkocht. Technisch zet hij een geweldig gitaarspel neer dat in combinatie met zijn gevoelige, energieke en charismatische voorkomen het plaatje compleet maakt.

Bart Kamp, bass. Winnaar Dutch Blues Award beste bassist 2015, naast nog drie nominaties in vier jaar. initiatiefnemer van Blind B' & the Visionairs. De afgelopen drie jaar in New York speelde hij met de crème de la crème van de New Yorkse Bluesscene zoals JR Mack en SaRon Crenshaw. Daarvoor optredens in Europa en de USA als bandlid van Monti Amundson, Eugene Hideaway Bridges, Ana Popovic, e.v.a.

Pascal Lanslots, toetsen. Winnaar Dutch Blues award 2016 beste toetsenist, naast nog twee nominaties. Cum laude afgestudeerd aan het conservatorium, Hammond, piano en 'vintage keys'. Speelde met grootheden als BB King, Tino Gonzalez en Chick Rodgers op o.a. North Sea Jazz and WDR Leverkusen Jazz. Jarenlange 'sideman' van Magic Frankie. Ook als componist en arrangeur werkzaam.

Frank Duindam, drums. Is in 2013 afgestudeerd aan het conservatorium van Haarlem. Op dit moment is hij verder actief bij Blind B' & the Visionairs, Sugar Boy and the Sinners en De Jongens Van Je Weet Wel. Daarnaast heeft hij gespeeld met Mr. Boogie Woogie, David Gogo, Vasti Jackson, Little Steve, Liptease, Saron Crenshaw en vele andere. Met deze acts speelde hij over de hele wereld. In 2013 en 2016 genomineerd bij Dutch Blues Awards voor beste bluesdrummer van Nederland

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha