Naam: INVORMsport

Categorie: Sport

In het kort: INVORMsport exclusive gym is dé trainingslocatie voor het verbeteren van jouw fysieke en mentale gesteldheid.

Wij trainen mensen die graag zichtbare en meetbare vooruitgang boeken. Door onze unieke methode kunnen wij jou élke training vooruitgang laten boeken en dit is direct zichtbaar middels het digitale systeem waarmee wij werken.

Contact:

INVORM sport
Molenvliet 26D
3961 MV Wijk bij Duurstede
Website: http://www.invormsport.nl/ 
Tel: 06 55331927
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Meningen van klantenPlaats uw mening
4.9/5 van 18 beoordelaars. ( 18 meningen.)
Goede begeleiding, als je een oefening niet goed doet helpen ze meteen met advies om het beter te doen. Heb je last van je spieren, geen punt dan wordt je direct gemasseerd als daar ruimte voor is. Heb je vragen over voeding, ook geen probleem er wordt in overleg met jou een schema gemaakt welke bij jouw doelen past. Kortom, gewoon goed.
Welkom
  · 12-01-2016
Of je nu een stille sporter bent of juist veel geluid maakt.
Of je nu ingetogen bent of meer het sociale type.
Of je nu veel kilo's verzet of weinig.
Of je nu PT doet of deel neemt aan groepstraining.
Je voelt je gelijk thuis en op je gemak bij Invormsport: een warm welkom in een no-nonsens omgeving. Een exclusive gym waarin je op een bij jou passende manier onder professionele begeleiding heerlijk kunt sporten.
Een sportschool voor topsport op ieders niveau. Deskundige en enthousiaiste begeleiding. Een aanrader voor iedereen die plezier aan sport wil beleven, zijn conditie wil verbeteren, in shape wil komen of blijven en het bewegingsapparaat soepel wil houden. Resultaat is gegarandeerd , maar jij bent de belangrijkste factor hierin.
Na mijn revalidatie hier komen sporten om sterker en fitter te worden. Door goede begeleiding en het overbrengen van hun passie, meer interesse in het vak personal trainer gekregen.

Na de vraag of iemand van de sporters wilde helpen met de b.u.i.t.e.n. training, geen moment getwijfeld! Na 2 cursussen, opgenomen in de Invorm familie.

Geen moment spijt van!
Motivatie
  · 09-25-2016
Als je resultaat wil ga dan naar invormsport
Super gemotiveerde club
Daar wil je bij horen
Gewoon lekker een uurtje groepstraining niet na denken maar doen .
Goede uitleg en ze kijken of je het goed uitvoerd.
Uitvoering is belangrijker dan zwaar trainen.
Ga zo door team Invom
Uitdagend
  · 09-22-2016
InVormsport is voor mij persoonlijk een unieke sportschool. De instructeurs kunnen je iedere training weer motiveren om het beste uit jezelf te halen. De sfeer is er ook uitstekend en de locatie is top! Echte aanrader dus!!!
Anders...
  · 09-22-2016
Invorm is gewoon absoluut niet te vergelijken met een normale sportschool.. Geen hardloopband, home- of crosstrainers te vinden. Moest daar even aan wennen in het begin, maar merk nu dat je die helemaal niet nodig hebt! Gericht een bepaalde spiergroep aanpakken, jezelf uitdagen. (En soms dus foeteren) met een op maat gemaakte trainingssessie. Vele malen effectiever.. En ga natuurlijk niet toegeven dat het stiekem ook wel leuk is als je je progressie merkt.
Sfeer is ongedwongen, informeel en gezellig, maar ondertussen wordt goed in de gaten gehouden of je je oefeningen goed doet, of je houding goed is en krijg je tips en trics van de trainers.
En een heel groot pluspunt; ze denken actief met je mee en gaan samen op zoek naar de beste manier waarop je je doel kan halen en niet alleen in woorden!
Top
  · 09-22-2016
Uitstekende begeleiding.Instructeurs leren dagelijks bij en geven hun eigen visie over het totaal geleerde pakket.
Vernieuwend.Bereiken zo ontzettend veel.
Lage drempel voor iedereen.
Beste sportschool in Wijk, zonder twijfel. Behaalt aantoonbaar resultaat bij vrijwel alle leden. Heb al veel mensen zien 'transformeren' en gezonder zien worden. Goede combi van bewegen en voedingsadvies. Haalt actief het beste in je naar boven, zijn persoonlijk en flexibel. En geen 'sportbilly' figuren maar een mooie en gezellige mix van mensen. Aanrader!
Plaats uw mening