Naam: SVF

Categorie: Sport

In het kort: SVF in Cothen is er voor iedereen die van voetbal houdt, jong of oud, man of vrouw, fanatiek of recreatief.

Deze gezellige dorpsvereniging heeft sfeer hoog in het vaandel staan en mede door veel vrijwilligers de zaakjes goed voor elkaar. Meer informatie? Je bent van harte welkom bij www.svfcothen.nl

Contact:

SVF Cothen
Overrijnseveld 5
3945 GH Cothen
Tel: 0343-562300
Website: www.svfcothen.nl 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Meningen van klantenPlaats uw mening
4.4/5 van 17 beoordelaars. ( 17 meningen.)
svf
  · 01-29-2017
Fijne club met lieve vrijwilligers. De sfeer is goed en iedereen is welkom. Genoten van drie mooie en leerzame jaren voetbal, zowel trainingen als wedstrijden. Langzaamaan komt er meer aandacht voor het dames voetbal bij SVF. Er is nu een groot en goed dames team die dit ook verdiend, door Hans de Ligt is dit gelukt. Een super coach én trainer.
Voetbal
  · 01-26-2017
Ik speel al10 jaar bij svf en heb het nog steeds erg naar me zin ,zo leuk dat ik na verschillende blessures nog niet kan stoppen .Leuke en gezellige club met veel verschillende activiteiten en aandacht voor groot ,klein ,jong en oud.Iedereen voelt zich thuis.Heb mooie herinneringen hier opgebouwd en veel vrienden gemaakt .Kom nog steeds met veel plezier .Grote bewondering voor vrijwilligers hier ,top mensen ??
Voel me welkom!
  · 01-13-2017
Ook van mij krijgt SVF 5 sterren.
Dit is mijn 1e seizoen bij Svf, in Dames 1!
ik ben enorm blij met dit leuke team en vooral dat ik als 15-jarige tussen deze toppers mag zitten! ik merk echt mijn vooruitgang sinds ik hier speel! ik kijk iedere week weer uit naar de leuke en leerzame trainingen en niet te vergeten de wedstrijden!
SVF
  · 01-11-2017
Gezellig sociaal iedereen staat voor elkaar klaar veel vrijwillegers mooie en goede evenementen super club ben nou 21 jaar lid en ben er trots op er te voetballen.
SVF Topclub
  · 01-11-2017
Van mij krijgt SVF 5 sterren! :-) ik ben begonnen met voetballen bij CDW toen ik een jaar of 11 was. Hier was nooit aandacht voor de meisjes/vrouwen. Toen ik bij de Dames de overstap maakte naar SVF, was dit al helemaal anders. Bij SVF is wél aandacht voor het vrouwenvoetbal. En al helemaal vanaf het moment dat Hans de Ligt onze trainer/leider/coach werd. Wat een topper is dat! Ons team is nog nooit zó gezellig en groot (!!) geweest! Ik kom met veel plezier voetballen en dit wil ik nog heel lang blijven doen...
GE-WEL-DIG
  · 01-11-2017
Ik heb me nooit zo erg thuis en welkom gevoeld dan bij svf. Het is een leuke en gezellige club. Veel aandacht voor dames en meiden voetbal, en dat zie je niet vaak!! Ik ben erg blij om deel uit te mogen maken van dames 1. Ook is het voor veel mensen erg fijn om op zondag te voetballen ivm werk.
Svf is ook erg vriendelijke en sociaal, maak niet uit of je uit langbroek, wijk of elders vandaan komt, niet kan voetballen of alleen langs komt voor de gezelligheid. Bij svf is iedereen gelijk en dat vind ik erg fijn!!!!
Svf
  · 01-10-2017
Sportief,sociaal,vriendelijk...voor jong en oud wat wils als het maar voetbal is.Ook naaste activiteiten zijn voor deze club belangrijk en als vrijwilliger sta je altijd op een voetstuk. Dat staat Svf garant voor
Top top top , ik geef 5 sterren
Ik sluit me aan bij Anouk !
Veel aandacht voor de mannen maar steeds meer voor de vrouwen en dat is gewaardeerd
Is te zien aan het aantal vrouwelijke leden
Svf is inde wijde omgeving en zeker in Cothen zelf een begrip...voor sommige mensen zelfs een levenswijze! Ik ben nu bijna 55 jaar lid van deze vereniging, ik heb de tijd nog meegemaakt dat wij de hoogst voetballende club in de omgeving waren....ik mocht er zelf aan meewerken om dat te bewerkstelligen. De andere regioclubs keken naar ons op, Fc Utrecht kwam graag spelen bij ons verlichte 2e veld en we hadden een ongelooflijke supportersschare...Vandaag de dag voetballen we niet meer zo hoog qua klasse maar de bereidheid en bevlogenheid bij de echte Svf-ers en de supporters is er nog steeds...Eens een Svf-er altijd een Svf-er....En we zijn weer op de goede weg want ons 1e elftal, met veel getalenteerde voetballers, is weer op de goede weg en gaat na de winterstop zeker meedoen voor de prijzen!!!!En voor de jeugd, jongens en meisjes....je wilt allemaal zo hoog mogenlijk en het liefst in het 1e voetballen!! Ik zou zeggen , ga er voor en maak SVF weer groot ...
reclame
  · 09-28-2016
we kregen als startend bedrijf een mooie actie aangeboden door SVF.
een dubbel bedrukt reclame bord van 1MINDER.Nl langs het kunstgrasveld.
en... het werkt!! das t mooie ervan...
Plaats uw mening