Naam: RiesLit Social Media

Categorie: Elektronica/ICT

In het kort: Onderhoud en beheer van je zakelijke Social Media Account.

Resultaat/Leads/Conversie Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn. Succesvol voor jouw bedrijf!

Contact:

RiesLit Social Media
Website: www.rieslit.nl
Tel: 06-533 722 92
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
5.0/5 van 4 beoordelaars. ( 4 meningen.)
Ries Lit
  · 03-14-2016
In deze hectische tijden is het erg prettig om een vast aanspreekpunt te hebben in de hectiek van sociale media.
Er wordt snel gereageerd op de berichtgeving en er is een constante stroom van nieuwe informatie zodat we altijd top of mind zijn en blijven.
Onze ervaring met Ries is zeer prettig, Ries doet na tevredenheid nu de laatste maanden ons voorzien van de laatste updates op sociaal media. Onze accounts/pagina's zijn nog nooit zo goed bezocht geweest. Ries zijn expertise voor vindbaarheid op het net is voor ons mede van cruciaal belang. Daarnaast is zijn persoonlijke benadering naar ons, voor veel ondernemers een goed voorbeeld van de juiste klantbenadering.
Ries Lit
  · 03-12-2016
Ries verzorgt al een jaar mijn Twitter Accounts. Een verdriedubbeling van het aantal views. En kwalitieve volgers. Ik heb er geen omkijken meer naar. Dit komt omdat hij de marketing achter de berichten als geen ander snapt. Kwaliteit voor kwantiteit. Daarnaast gewoon een bijzonder aardige vent en netwerker!
In de (te) snelle ontwikkeling van social media is Ries voor ons een rots in de branding. Zijn krachtige, tegelijk rustige en humoristische manier waarop hij in het leven staat maakt dat het een man is waar het uiterst prettig is om mee te werken. De kennis van zaken op zijn vakgebied is groot, waardoor je met een gerust hart de zaken aan hem kunt overlaten. Hij heeft aan een half woord genoeg. In korte tijd kun je met Ries veel bespreken en hij heeft niet veel woorden nodig om het te begrijpen, op te pakken en zorgvuldig uit te voeren. Wij kregen meer ruimte voor andere werkzaamheden toen Ries in beeld kwam. En uiteraard zeker zo belangrijk onze organisatie begon te groeien, terwijl we zelf met andere zaken bezig waren. Zijn diversiteit aan kennis in de chaotische wereld van social media is een echte aanrader voor een ieder die zijn organisatie een serieuze boost wilt geven en niet onbelangrijk ook up to date wilt houden.
Plaats uw mening